pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mke Ankaragücü-beşiktaş Maçı Kayseri'ye Alındı

23.11.2018 - 12:53, Güncelleme: 23.11.2018 - 12:53
 

Mke Ankaragücü-beşiktaş Maçı Kayseri'ye Alındı

- Türkiye Futbol Federasyonu, daha önce açıklanan Osmanlı Stadı'nın zemininin, sporcu sağlığını riske edecek durumda olduğu tespit edildiği için yarınki MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçının Kayseri'deki Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'na alındığını duyur

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında yarın yapılacak MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçı Kayseri'ye alındı. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig kulüplerinden MKE Ankaragücü'nün maçlarını oynadığı Osmanlı Stadı'nda hafta başından beri yapılan rutin incelemeler esnasında, son bakım çalışmaları sırasındaki hatalı uygulamalar sonucu saha zemininin futbol oynanmayacak ve sporcu sağlığını riske edecek durumda olduğunun tespit edildiği belirtildi. TFF, daha önce, yarın saat 19.00'da Osmanlı Stadı'nda oynanacağını duyurduğu MKE Ankaragücü-Beşiktaş müsabakasının, aynı tarih ve saatte Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanmasına karar verdi. Öte yandan, maçlarını yine Osmanlı Stadı'nda oynayan Spor Toto 1. Lig kulüpleri Gençlerbirliği ve Osmanlıspor da saha zemini futbol oynanacak hale gelinceye kadar maçlarını başka statlarda yapacak.
- Türkiye Futbol Federasyonu, daha önce açıklanan Osmanlı Stadı'nın zemininin, sporcu sağlığını riske edecek durumda olduğu tespit edildiği için yarınki MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçının Kayseri'deki Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'na alındığını duyur

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında yarın yapılacak MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçı Kayseri'ye alındı.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig kulüplerinden MKE Ankaragücü'nün maçlarını oynadığı Osmanlı Stadı'nda hafta başından beri yapılan rutin incelemeler esnasında, son bakım çalışmaları sırasındaki hatalı uygulamalar sonucu saha zemininin futbol oynanmayacak ve sporcu sağlığını riske edecek durumda olduğunun tespit edildiği belirtildi.

TFF, daha önce, yarın saat 19.00'da Osmanlı Stadı'nda oynanacağını duyurduğu MKE Ankaragücü-Beşiktaş müsabakasının, aynı tarih ve saatte Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanmasına karar verdi.

Öte yandan, maçlarını yine Osmanlı Stadı'nda oynayan Spor Toto 1. Lig kulüpleri Gençlerbirliği ve Osmanlıspor da saha zemini futbol oynanacak hale gelinceye kadar maçlarını başka statlarda yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.