pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mısır'daki Camiye Yönelik Saldırıya Tepkiler

27.11.2017 - 11:33, Güncelleme: 27.11.2017 - 11:33
 

Mısır'daki Camiye Yönelik Saldırıya Tepkiler

KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Mısır'ın Kuzey Sina eyaletine bağlı Ariş kentindeki Ravda Camisi'nde yapılan terör saldırısını...

KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Mısır'ın Kuzey Sina eyaletine bağlı Ariş kentindeki Ravda Camisi'nde yapılan terör saldırısını kınadı.Baloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, cami içerisinde ibadet eden cemaatin kalleşçe saldırıya maruz kaldığını ifade etti. Terörün, insanların değerlerine ve inançlarına kadar uzanmasının, ibadet yerlerinin içine kadar girmesinin, terörü kullanan ellerin ne kadar kirli olduğunu gösterdiğini ifade eden Baloğlu, şunları kaydetti:"Terör saldırılarını yapanlar ile onların arkasındaki güçleri lanetliyorum. Bu adi saldırı hiçbir din, mezhep, ideoloji ve inançla açıklanamaz. Maalesef, bir kez daha gördük ki terör mekan gözetmiyor. Dini ve insani değerler arasında da bir fark gözetmiyor. Camiye yapılan bu terör saldırısı bu gerçeği yeniden ispat etmiştir. Allah'ın evine yönelik böylesine alçak bir saldırıyı ancak insanlık ve tüm dini değerlerini kaybedenler gerçekleştirebilir. İnsan hayatına kast eden bu terör saldırısını en ağır ifadelerle kınıyorum. Yüce Allah, hayatını kaybedenlere rahmet etsin, geride kalanlara ve ailelerine sabır eylesin, yaralılara da acil şifalar versin."
KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Mısır'ın Kuzey Sina eyaletine bağlı Ariş kentindeki Ravda Camisi'nde yapılan terör saldırısını...

KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Mısır'ın Kuzey Sina eyaletine bağlı Ariş kentindeki Ravda Camisi'nde yapılan terör saldırısını kınadı.

Baloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, cami içerisinde ibadet eden cemaatin kalleşçe saldırıya maruz kaldığını ifade etti.

Terörün, insanların değerlerine ve inançlarına kadar uzanmasının, ibadet yerlerinin içine kadar girmesinin, terörü kullanan ellerin ne kadar kirli olduğunu gösterdiğini ifade eden Baloğlu, şunları kaydetti:

"Terör saldırılarını yapanlar ile onların arkasındaki güçleri lanetliyorum. Bu adi saldırı hiçbir din, mezhep, ideoloji ve inançla açıklanamaz. Maalesef, bir kez daha gördük ki terör mekan gözetmiyor. Dini ve insani değerler arasında da bir fark gözetmiyor. Camiye yapılan bu terör saldırısı bu gerçeği yeniden ispat etmiştir. Allah'ın evine yönelik böylesine alçak bir saldırıyı ancak insanlık ve tüm dini değerlerini kaybedenler gerçekleştirebilir. İnsan hayatına kast eden bu terör saldırısını en ağır ifadelerle kınıyorum. Yüce Allah, hayatını kaybedenlere rahmet etsin, geride kalanlara ve ailelerine sabır eylesin, yaralılara da acil şifalar versin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.