pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Minik öğrencilerden anlamlı yardım kampanyası

22.01.2016 - 16:44, Güncelleme: 22.01.2016 - 16:44
 

Minik öğrencilerden anlamlı yardım kampanyası

SİVAS Halide Edip Adıvar Anaokulu'nda, giysi ve ayakkabı toplama kampanyası düzenlendi.

SİVAS Halide Edip Adıvar Anaokulu'nda, giysi ve ayakkabı toplama kampanyası düzenlendi. Toplanan yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) teslim edildi.Halide Edip Adıvar Anaokulu, "Eğitimde Sivasi Hareketi" projesi kapsamında öğrencilere paylaşma bilincini aşılamak amacıyla yardım kampanyası başlattı. Bu sosyal yardım projesi ile minik öğrenciler, evlerinde kullanmadıkları kıyafet ve ayakkabıları ihtiyaç sahipleri için topladı. Daha sonra bu malzemeleri paketleyerek başta sığınmacı çocukları olmak üzere ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere AFAD ekiplerine törenle teslim edildi. Törene Sivas Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Özaydın ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy da katıldı. Paylaşma ve yardımlaşma bilincinin çocuklara küçük yaşta aşılanması gerektiğini belirten Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, "AFAD bu yardımları inşallah gerek Sivas'ta gerekse Sivas dışındaki ihtiyaç sahiplerine dağıtmış olacak. Bu yardım kampanyası çok önemli çünkü çocuklarımızın bu yaşta yardımseverliği, başkalarını düşünmek, başkaları için yaşamak, yardım yapmaya alışmak açısından güzel ve anlamlı bir faaliyettir. Ben bu faaliyete öncü olan bütün kurumlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.Başlatılan kampanya hakkında bilgi veren Okul Müdürü Başar Bilici ise "Son zamanlarda kaybetmeye yüz tutmuş değerlerimizi, iyiliği yardımseverliği çocuklarımıza aşılamak amacıyla başlattığımız bir kampanyaydı. Bu kampanyada bize destek olan değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi. Daha sonra 4-5 yaş aralığında yaklaşık 230 çocuğun eğitim aldığı Halide Edip Adıvar Anaokulu öğrencilerinin getirdiği malzemelerle hazırlanan 50 koli yardım AFAD yetkililerine teslim edildi.FOTOĞRAFLI
SİVAS Halide Edip Adıvar Anaokulu'nda, giysi ve ayakkabı toplama kampanyası düzenlendi.

SİVAS Halide Edip Adıvar Anaokulu'nda, giysi ve ayakkabı toplama kampanyası düzenlendi. Toplanan yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) teslim edildi.

Halide Edip Adıvar Anaokulu, "Eğitimde Sivasi Hareketi" projesi kapsamında öğrencilere paylaşma bilincini aşılamak amacıyla yardım kampanyası başlattı. Bu sosyal yardım projesi ile minik öğrenciler, evlerinde kullanmadıkları kıyafet ve ayakkabıları ihtiyaç sahipleri için topladı. Daha sonra bu malzemeleri paketleyerek başta sığınmacı çocukları olmak üzere ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere AFAD ekiplerine törenle teslim edildi. Törene Sivas Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Özaydın ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy da katıldı. Paylaşma ve yardımlaşma bilincinin çocuklara küçük yaşta aşılanması gerektiğini belirten Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, "AFAD bu yardımları inşallah gerek Sivas'ta gerekse Sivas dışındaki ihtiyaç sahiplerine dağıtmış olacak. Bu yardım kampanyası çok önemli çünkü çocuklarımızın bu yaşta yardımseverliği, başkalarını düşünmek, başkaları için yaşamak, yardım yapmaya alışmak açısından güzel ve anlamlı bir faaliyettir. Ben bu faaliyete öncü olan bütün kurumlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Başlatılan kampanya hakkında bilgi veren Okul Müdürü Başar Bilici ise "Son zamanlarda kaybetmeye yüz tutmuş değerlerimizi, iyiliği yardımseverliği çocuklarımıza aşılamak amacıyla başlattığımız bir kampanyaydı. Bu kampanyada bize destek olan değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra 4-5 yaş aralığında yaklaşık 230 çocuğun eğitim aldığı Halide Edip Adıvar Anaokulu öğrencilerinin getirdiği malzemelerle hazırlanan 50 koli yardım AFAD yetkililerine teslim edildi.

FOTOĞRAFLI

Minik öğrencilerden anlamlı yardım kampanyası

Minik öğrencilerden anlamlı yardım kampanyası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.