pendik escort bayan
ak

Milli Sporcudan Eskişehir Valisi Çakacak'a Ziyaret

28.07.2017 - 11:23, Güncelleme: 28.07.2017 - 11:23
 

Milli Sporcudan Eskişehir Valisi Çakacak'a Ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Samsun’da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatlarında altın madalya kazanan milli karateci...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Samsun’da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatlarında altın madalya kazanan milli karateci Gamze Keresteci'yi makamında kabul etti. Vali Çakacak, yaptığı konuşmada, kenti ve ülkeyi uluslararası alanda başarıyla temsil eden ve büyük gurur yaşatan sporcu Gamze Keresteci'yi kutladı.Genç neslin güzel ahlakla yetiştirilmesine ve topluma faydalı insanlar olmasına büyük önem verdiklerini kaydeden Vali Çakacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması gerektiğine vurgu yapan Çakacak, "Geleceğimizin teminatı gençlerimizi; vatanına, milletine, çevresine ve topluma fayda sağlayan iyi bir insan olarak yetiştirmeliyiz" diye konuştu. Çakacak, "Elde ettiği başarılarından dolayı Gamze kızımızı ve ona bu başarısında yardımcı olan herkesi kutluyorum." dedi. Kendini korumak için başladığı sporda olimpiyat şampiyonu olduğunu ve bunun gururunu yaşadığını aktaran Keresteci ise kendisine destek olanlara teşekkür etti. Çeşitli kategori ve dallarda Eskişehir’i ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ederek, Dünya ve Avrupa şampiyonluklarında derece alan milli sporcu Keresteci, son olarak Samsun’da yapılan 21 spor branşında, 97 ülkeden 3 bin 107 sporcunun katıldığı Deaflympics (İşitme Engelliler) Olimpiyatları’nda "Kumite" dalında Olimpiyat Şampiyonu oldu. Ziyaretin sonunda Vali Çakacak, milli sporcu Gamze’ye çeşitli hediyeler verdi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Samsun’da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatlarında altın madalya kazanan milli karateci...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Samsun’da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatlarında altın madalya kazanan milli karateci Gamze Keresteci'yi makamında kabul etti.

Vali Çakacak, yaptığı konuşmada, kenti ve ülkeyi uluslararası alanda başarıyla temsil eden ve büyük gurur yaşatan sporcu Gamze Keresteci'yi kutladı.

Genç neslin güzel ahlakla yetiştirilmesine ve topluma faydalı insanlar olmasına büyük önem verdiklerini kaydeden Vali Çakacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması gerektiğine vurgu yapan Çakacak, "Geleceğimizin teminatı gençlerimizi; vatanına, milletine, çevresine ve topluma fayda sağlayan iyi bir insan olarak yetiştirmeliyiz" diye konuştu.

Çakacak, "Elde ettiği başarılarından dolayı Gamze kızımızı ve ona bu başarısında yardımcı olan herkesi kutluyorum." dedi.

Kendini korumak için başladığı sporda olimpiyat şampiyonu olduğunu ve bunun gururunu yaşadığını aktaran Keresteci ise kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Çeşitli kategori ve dallarda Eskişehir’i ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ederek, Dünya ve Avrupa şampiyonluklarında derece alan milli sporcu Keresteci, son olarak Samsun’da yapılan 21 spor branşında, 97 ülkeden 3 bin 107 sporcunun katıldığı Deaflympics (İşitme Engelliler) Olimpiyatları’nda "Kumite" dalında Olimpiyat Şampiyonu oldu.

Ziyaretin sonunda Vali Çakacak, milli sporcu Gamze’ye çeşitli hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.