pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Milletvekili Kesici'den Vali Gül'e ziyaret

03.04.2017 - 15:19, Güncelleme: 03.04.2017 - 15:19
 

Milletvekili Kesici'den Vali Gül'e ziyaret

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Sivas Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti.

SİVAS (AA) - CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Sivas Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında kente gelen Milletvekili Kesici, Vali Gül’e nezaket ziyaretinde bulundu.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gül, "Kardeşlik ikliminin sergilendiği Sivas, huzurlu bir seçim gerçekleştirmeyi her zaman başarmıştır. Bu konuda örnek bir iliz." ifadesini kullandı. Kesici ise, referandumla ilgili Türkiye genelinde bir huzur atmosferi yaşandığını kaydetti.Vali Gül’e görevinde başarılar dileyen Kesici, "Sivas güzel bir şehir. İnşallah bu kente güzel hizmetler kazandırırsınız." değerlendirmesinde bulundu. Ziyarete, CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız ve CHP Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu da katıldı. 
CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Sivas Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti.

SİVAS (AA) - CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Sivas Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti. 

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında kente gelen Milletvekili Kesici, Vali Gül’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gül, "Kardeşlik ikliminin sergilendiği Sivas, huzurlu bir seçim gerçekleştirmeyi her zaman başarmıştır. Bu konuda örnek bir iliz." ifadesini kullandı. 

Kesici ise, referandumla ilgili Türkiye genelinde bir huzur atmosferi yaşandığını kaydetti.

Vali Gül’e görevinde başarılar dileyen Kesici, "Sivas güzel bir şehir. İnşallah bu kente güzel hizmetler kazandırırsınız." değerlendirmesinde bulundu. 

Ziyarete, CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız ve CHP Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu da katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.