pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Milletvekili Arslan, Kop Destekleri İçin Görüşme Yaptı

21.10.2016 - 17:23, Güncelleme: 21.10.2016 - 17:23
 

Milletvekili Arslan, Kop Destekleri İçin Görüşme Yaptı

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Konya Ovası Projesi (KOP) destekleri için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Konya Ovası Projesi (KOP) destekleri için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürü Mustafa Kayhan ile görüştüğünü bildirdi.Milletvekili Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, Genel Müdür Kayhan'ı makamında ziyaret ettiğini ve kentle ilgili proje ile sorunları görüştüklerini bildirdi.Kırşehir'in KOP'a dahil edilmesine rağmen, hayvancılık desteğinin bu kapsamda olmadığını dile getiren Arslan, şunları kaydetti:"Kırşehir ve Kırıkkale illerinin KOP hayvancılık desteği kapsamına alınması için yapılan görüşmelerde, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik’in talimatlarıyla çalışmalar başlatıldı. Kararnamenin bir an önce çıkması için Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan ile görüştük. Yaptığımız görüşmede Kırşehir önem arz eden hayvan yetiştiriciliği konularında projelerimizi sunduk. 'damızlık- düve', 'koç- teke' ve 'manda' ile 'mera' yetiştiriciliği' merkezi projelerinden bir birkaçına dahil edilmesi konularını değerlendirdik. 2017 yılında bakanlıkça yapılacak olan ölçek büyütme destekleri hakkında da bilgiler alınmıştır."
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Konya Ovası Projesi (KOP) destekleri için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Konya Ovası Projesi (KOP) destekleri için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürü Mustafa Kayhan ile görüştüğünü bildirdi.

Milletvekili Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, Genel Müdür Kayhan'ı makamında ziyaret ettiğini ve kentle ilgili proje ile sorunları görüştüklerini bildirdi.

Kırşehir'in KOP'a dahil edilmesine rağmen, hayvancılık desteğinin bu kapsamda olmadığını dile getiren Arslan, şunları kaydetti:

"Kırşehir ve Kırıkkale illerinin KOP hayvancılık desteği kapsamına alınması için yapılan görüşmelerde, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik’in talimatlarıyla çalışmalar başlatıldı. Kararnamenin bir an önce çıkması için Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan ile görüştük. Yaptığımız görüşmede Kırşehir önem arz eden hayvan yetiştiriciliği konularında projelerimizi sunduk. 'damızlık- düve', 'koç- teke' ve 'manda' ile 'mera' yetiştiriciliği' merkezi projelerinden bir birkaçına dahil edilmesi konularını değerlendirdik. 2017 yılında bakanlıkça yapılacak olan ölçek büyütme destekleri hakkında da bilgiler alınmıştır."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.