pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mihalıççık Belediye Başkanı Uysal, İşçilerle Bir Araya Geldi

26.10.2016 - 11:43, Güncelleme: 26.10.2016 - 11:43
 

Mihalıççık Belediye Başkanı Uysal, İşçilerle Bir Araya Geldi

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal, Adularya Termik Santrali'nde çalışan işçilerle bir toplantı gerçekleştirdi. Belediye...

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal, Adularya Termik Santrali'nde çalışan işçilerle bir toplantı gerçekleştirdi. Belediye Konferans Salonu'ndaki toplantı, 15 Temmuz olaylarını anlatan sinevizyon gösterimiyle başladı. Burada bir konuşma yapan iş güvenliği uzmanı Cem Önsoy, termik santralde çalışan işçilerin sendika üyeliği, ücretsiz izin kullandırma, işten çıkarma, düzenli maaş alamama gibi sorunlarının olduğunu söyledi.Belediye Başkanı İsmail Uysal ise işçilerin mağduriyetini en aza indirmek için belediyenin imkanları doğrultusunda yardım yapacaklarını bildirdi.AK Parti İlçe Başkanı Soner Ergün ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantının ardından işçilere pasta ve meyve suyu ikram edildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal, Adularya Termik Santrali'nde çalışan işçilerle bir toplantı gerçekleştirdi. Belediye...

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal, Adularya Termik Santrali'nde çalışan işçilerle bir toplantı gerçekleştirdi.

Belediye Konferans Salonu'ndaki toplantı, 15 Temmuz olaylarını anlatan sinevizyon gösterimiyle başladı.

Burada bir konuşma yapan iş güvenliği uzmanı Cem Önsoy, termik santralde çalışan işçilerin sendika üyeliği, ücretsiz izin kullandırma, işten çıkarma, düzenli maaş alamama gibi sorunlarının olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı İsmail Uysal ise işçilerin mağduriyetini en aza indirmek için belediyenin imkanları doğrultusunda yardım yapacaklarını bildirdi.

AK Parti İlçe Başkanı Soner Ergün ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantının ardından işçilere pasta ve meyve suyu ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.