pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

MHP Sivas İl Yönetimi Görevden Alındı

22.02.2016 - 17:32, Güncelleme: 22.02.2016 - 17:32
 

MHP Sivas İl Yönetimi Görevden Alındı

MHP olağanüstü genel kurul için imza verenler arasında yer alan Sivas İl yönetimi görevden alındı.

MHP olağanüstü genel kurul için imza verenler arasında yer alan Sivas İl yönetimi görevden alındı. MHP olağanüstü genel kurul için imza verenler arasında yer alan Sivas İl yönetimi görevden alındı. İl Başkanlığı görevinden alınan Ragıp Özkan, "Karara saygı duyuyorum, partime hizmete devam edeceğim" dedi. MHP Genel Başkanlığı tarafından başlatılan çalışma çerçevesinde olağanüstü genel kurul için imza veren iller arasında yer alan Sivas İl Başkanlığı da görevden alındı. Parti MYK tüzüğü çerçevesinde alınan karar mevcut il yönetimine tebliğ edildi. Konuyla ilgili değerlendirme yapan görevden alınan İl Başkanı Ragıp Özkan, 7 Haziran'dan sonraki süreçte parti genel merkezinin izlediği genel politikanın 1 Kasım seçimlerinin sonucunu belirlediğini kaydederek şöyle dedi: "Gerek ülke kamuoyumuz gerek ülkücü Türk milliyetçisi, inanmış dava erleri üzerinde bu sonuç ciddi bir rahatsızlığa sebep olmuştur. Ülkücü tabanın sesi olarak Milliyetçi Hareket Partisi'nin olağanüstü kongreyi toplaması bütün sıkıntılarımızı problemlerimizi olağanüstü büyük kurultayda konuşmamız adına üst kurul delegesi olarak ben ve arkadaşlarımız imza verdik. Genel merkezimiz imza veren teşkilat başkanlarımıza karşı kapatma kararı ile karşı hamle yapmıştır. Aldıkları karara saygı duyuyorum. Bugünden itibaren partimin bir neferi olarak camiama hizmet etmeye devam edeceğim. Kızgın değilim, kırgın değilim, üzgün değilim. Ama hukuki süreç de devam edecektir. İl başkanlığından başarısız olduğum için uzaklaştırılmıyorum. Genel merkezimizin kongreyi derhal toplaması yeniden bir yapılanmaya gitmesini talep etmem gerekçesiyle uzaklaştırılıyorum." Ragıp Özkan, kurultay çalışmalarının devam edeceğini vurguladı. - Sivas FOTOĞRAFLI
MHP olağanüstü genel kurul için imza verenler arasında yer alan Sivas İl yönetimi görevden alındı.

MHP olağanüstü genel kurul için imza verenler arasında yer alan Sivas İl yönetimi görevden alındı.

 

MHP olağanüstü genel kurul için imza verenler arasında yer alan Sivas İl yönetimi görevden alındı. İl Başkanlığı görevinden alınan Ragıp Özkan, "Karara saygı duyuyorum, partime hizmete devam edeceğim" dedi.

 

MHP Genel Başkanlığı tarafından başlatılan çalışma çerçevesinde olağanüstü genel kurul için imza veren iller arasında yer alan Sivas İl Başkanlığı da görevden alındı. Parti MYK tüzüğü çerçevesinde alınan karar mevcut il yönetimine tebliğ edildi.

 

Konuyla ilgili değerlendirme yapan görevden alınan İl Başkanı Ragıp Özkan, 7 Haziran'dan sonraki süreçte parti genel merkezinin izlediği genel politikanın 1 Kasım seçimlerinin sonucunu belirlediğini kaydederek şöyle dedi:

 

"Gerek ülke kamuoyumuz gerek ülkücü Türk milliyetçisi, inanmış dava erleri üzerinde bu sonuç ciddi bir rahatsızlığa sebep olmuştur. Ülkücü tabanın sesi olarak Milliyetçi Hareket Partisi'nin olağanüstü kongreyi toplaması bütün sıkıntılarımızı problemlerimizi olağanüstü büyük kurultayda konuşmamız adına üst kurul delegesi olarak ben ve arkadaşlarımız imza verdik. Genel merkezimiz imza veren teşkilat başkanlarımıza karşı kapatma kararı ile karşı hamle yapmıştır. Aldıkları karara saygı duyuyorum. Bugünden itibaren partimin bir neferi olarak camiama hizmet etmeye devam edeceğim. Kızgın değilim, kırgın değilim, üzgün değilim. Ama hukuki süreç de devam edecektir. İl başkanlığından başarısız olduğum için uzaklaştırılmıyorum. Genel merkezimizin kongreyi derhal toplaması yeniden bir yapılanmaya gitmesini talep etmem gerekçesiyle uzaklaştırılıyorum."

 

Ragıp Özkan, kurultay çalışmalarının devam edeceğini vurguladı. - Sivas

 

FOTOĞRAFLI

mhp1.jpgmhp2.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.