pendik escort bayan
ak

Mhp Milletvekili Ersoy'dan, Rektör Çalış'a Ziyaret

20.09.2018 - 16:13, Güncelleme: 20.09.2018 - 16:13
 

Mhp Milletvekili Ersoy'dan, Rektör Çalış'a Ziyaret

KAYSERİ (AA) - MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış'ı ziyaret etti.Üniversiteden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış'ı ziyaret etti.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalış'ı makamında ziyaret eden Ersoy, yeni görevinde başarılar diledi.ERÜ'nün eğitim kalitesi, bilimsel araştırmaları ve uluslararası sıralamalardaki yeri bakımından Türkiye'nin önde gelen üniversiteleri arasında olduğunu belirten Ersoy, üniversitenin daha ileriye gitmesi için Çalış'a her türlü desteği vereceklerini kaydetti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Rektör Çalış ise üniversitelerin gelişiminde Kayseri milletvekillerinin önemli rolü olduğunu ifade etti.Ziyaret Çalış'ın, Ersoy'a vazo hediye etmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.
KAYSERİ (AA) - MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış'ı ziyaret etti.Üniversiteden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış'ı ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalış'ı makamında ziyaret eden Ersoy, yeni görevinde başarılar diledi.

ERÜ'nün eğitim kalitesi, bilimsel araştırmaları ve uluslararası sıralamalardaki yeri bakımından Türkiye'nin önde gelen üniversiteleri arasında olduğunu belirten Ersoy, üniversitenin daha ileriye gitmesi için Çalış'a her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Rektör Çalış ise üniversitelerin gelişiminde Kayseri milletvekillerinin önemli rolü olduğunu ifade etti.

Ziyaret Çalış'ın, Ersoy'a vazo hediye etmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.