pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Meteorolojik Bilgilendirme

30.03.2017 - 09:23, Güncelleme: 30.03.2017 - 09:23
 

Meteorolojik Bilgilendirme

KONYA (AA) - Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde genelinde havanın parçalı bulutlu olmasının beklendiği bildirildi. Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden...

KONYA (AA) - Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde genelinde havanın parçalı bulutlu olmasının beklendiği bildirildi. Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bölgede hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin beklenmediği kaydedildi. Bölgede, havanın çok bulutlu olacağı ifade edilen açıklamada, rüzgarın güney yönlerden hafif ve yer yer orta kuvvette eseceğinin tahmin edildiği belirtildi.
KONYA (AA) - Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde genelinde havanın parçalı bulutlu olmasının beklendiği bildirildi. Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden...

KONYA (AA) - Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde genelinde havanın parçalı bulutlu olmasının beklendiği bildirildi.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bölgede hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin beklenmediği kaydedildi.

Bölgede, havanın çok bulutlu olacağı ifade edilen açıklamada, rüzgarın güney yönlerden hafif ve yer yer orta kuvvette eseceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.