pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Memurların 4. Dönem Toplu Sözleşmesi

23.08.2017 - 15:53, Güncelleme: 23.08.2017 - 15:53
 

Memurların 4. Dönem Toplu Sözleşmesi

KIRŞEHİR (AA) - Memur-Sen Kırşehir Şube Başkanı Oktay Cebeci, hükümet ile memurlar arasındaki 4. Dönem Toplu Sözleşmesi ile 258 maddede kazanım elde...

KIRŞEHİR (AA) - Memur-Sen Kırşehir Şube Başkanı Oktay Cebeci, hükümet ile memurlar arasındaki 4. Dönem Toplu Sözleşmesi ile 258 maddede kazanım elde ettiklerini belirtti. Cebeci, yaptığı yazılı açıklamada, 4. Dönem Toplu Sözleşmesinin kamu görevlilerine ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni ederek, sözleşmeyi değerlendirdi.Yaklaşık 21 gün süren müzakerelerin sonucunda, maaş zammı ile özlük, mali, sosyal ve demokratik haklara ilişkin toplam 258 maddede kazanım elde edildiğini ifade eden Cebeci, şunları kaydetti:"Gerek genel toplu sözleşmede gerekse hizmet kolu toplu sözleşmelerinde yer alan mali ve sosyal haklara, demokratik haklara ilişkin önemli kazanımlar alındı. Çocuk yardımının engelli çocuklar için artırımlı ödenmesine ilişkin bir hüküm, eğitim kurumu bulunmayan yerleşim yerlerinde görev yapan kamu görevlilerinin eğitim gören çocuklarının yurtlara yerleştirilmesinde öncelik verilmesi, öğretim yılına hazırlıkta verilen ödeneklerde ciddi artışlar sağlandı. 4/C ve geçici personellere yapılan ek ödemelere ilaveler gerçekleştirdik. Bayram ve özel günlerde mesai yapan memurların mesaileri artırıldı. Hac göreviyle ilgili olarak önemli bir hüküm koyuldu. İzni kalmayan, izinlerini kullanmış olan kamuda çalışan hac adaylarına ek olarak 20 gün ücretsiz izin verdik."
KIRŞEHİR (AA) - Memur-Sen Kırşehir Şube Başkanı Oktay Cebeci, hükümet ile memurlar arasındaki 4. Dönem Toplu Sözleşmesi ile 258 maddede kazanım elde...

KIRŞEHİR (AA) - Memur-Sen Kırşehir Şube Başkanı Oktay Cebeci, hükümet ile memurlar arasındaki 4. Dönem Toplu Sözleşmesi ile 258 maddede kazanım elde ettiklerini belirtti.

Cebeci, yaptığı yazılı açıklamada, 4. Dönem Toplu Sözleşmesinin kamu görevlilerine ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni ederek, sözleşmeyi değerlendirdi.

Yaklaşık 21 gün süren müzakerelerin sonucunda, maaş zammı ile özlük, mali, sosyal ve demokratik haklara ilişkin toplam 258 maddede kazanım elde edildiğini ifade eden Cebeci, şunları kaydetti:

"Gerek genel toplu sözleşmede gerekse hizmet kolu toplu sözleşmelerinde yer alan mali ve sosyal haklara, demokratik haklara ilişkin önemli kazanımlar alındı. Çocuk yardımının engelli çocuklar için artırımlı ödenmesine ilişkin bir hüküm, eğitim kurumu bulunmayan yerleşim yerlerinde görev yapan kamu görevlilerinin eğitim gören çocuklarının yurtlara yerleştirilmesinde öncelik verilmesi, öğretim yılına hazırlıkta verilen ödeneklerde ciddi artışlar sağlandı. 4/C ve geçici personellere yapılan ek ödemelere ilaveler gerçekleştirdik. Bayram ve özel günlerde mesai yapan memurların mesaileri artırıldı. Hac göreviyle ilgili olarak önemli bir hüküm koyuldu. İzni kalmayan, izinlerini kullanmış olan kamuda çalışan hac adaylarına ek olarak 20 gün ücretsiz izin verdik."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.