pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Memur-sen Sivas Şubesi Üyeleri Toki İçin Kura Çekti

26.05.2018 - 14:53, Güncelleme: 26.05.2018 - 14:53
 

Memur-sen Sivas Şubesi Üyeleri Toki İçin Kura Çekti

SİVAS (AA) - TOKİ ve Memur-Sen arasında imzalanan protokolle 2+1 ev sahibi olmak isteyen 126 kişi için kura çekildi.Sivas Şemsi Sivas-i Kütüphanesi'nde...

SİVAS (AA) - TOKİ ve Memur-Sen arasında imzalanan protokolle 2+1 ev sahibi olmak isteyen 126 kişi için kura çekildi.Sivas Şemsi Sivas-i Kütüphanesi'nde düzenlenen kura çekme töreninde konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Efe Zileli, TOKİ ile aralarında imzalanan protokolle 333 üyenin ev sahibi olacağını söyledi.Memur-Sen'in hizmet sendikacılığının öncüsü olduğunu aktaran Zileli, geçmişte yapılan hizmetlere bir yenisini daha eklediklerini söyledi.Zileli, bu çekilişte de ev sahibi olacak üyelere hayırlı olsun dileklerini ileterek, "141 adet 2+1 konut için 126 kişi başvurdu. 192 adet 3+1 konut için de 575 kişi başvuru yaptı." dedi.Konuşmanın ardından 2+1 konutlar için kura çekimi yapıldı.
SİVAS (AA) - TOKİ ve Memur-Sen arasında imzalanan protokolle 2+1 ev sahibi olmak isteyen 126 kişi için kura çekildi.Sivas Şemsi Sivas-i Kütüphanesi'nde...

SİVAS (AA) - TOKİ ve Memur-Sen arasında imzalanan protokolle 2+1 ev sahibi olmak isteyen 126 kişi için kura çekildi.

Sivas Şemsi Sivas-i Kütüphanesi'nde düzenlenen kura çekme töreninde konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Efe Zileli, TOKİ ile aralarında imzalanan protokolle 333 üyenin ev sahibi olacağını söyledi.

Memur-Sen'in hizmet sendikacılığının öncüsü olduğunu aktaran Zileli, geçmişte yapılan hizmetlere bir yenisini daha eklediklerini söyledi.

Zileli, bu çekilişte de ev sahibi olacak üyelere hayırlı olsun dileklerini ileterek, "141 adet 2+1 konut için 126 kişi başvurdu. 192 adet 3+1 konut için de 575 kişi başvuru yaptı." dedi.

Konuşmanın ardından 2+1 konutlar için kura çekimi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.