pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Memlekettengelsin.com’dan Multinetlilere İndirim

23.03.2017 - 12:13, Güncelleme: 23.03.2017 - 12:13
 

Memlekettengelsin.com’dan Multinetlilere İndirim

İSTANBUL (AA) - Multinet Up, "memlekettengelsin.com" ile yaptığı kampanyayla kullanıcılarına indirim imkanı sunuyor.Şirket açıklamasına göre, 31 Mart...

İSTANBUL (AA) - Multinet Up, "memlekettengelsin.com" ile yaptığı kampanyayla kullanıcılarına indirim imkanı sunuyor.Şirket açıklamasına göre, 31 Mart 2017 tarihine kadar Multinet Up kartlarıyla "memlekettengelsin.com"dan kargo bedeli hariç 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese anında 20 TL indirim hediye ediliyor.Alışveriş yapanlar “sepet” sayfasındaki “Satın Al” butonunun üzerinde bulunan “Kampanya Kodu” kısmına girerek indirimden yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında 7 Nisan 2017 tarihine kadar geçerli olan kampanya kodları bir sefer kullanılabiliyor.
İSTANBUL (AA) - Multinet Up, "memlekettengelsin.com" ile yaptığı kampanyayla kullanıcılarına indirim imkanı sunuyor.Şirket açıklamasına göre, 31 Mart...

İSTANBUL (AA) - Multinet Up, "memlekettengelsin.com" ile yaptığı kampanyayla kullanıcılarına indirim imkanı sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, 31 Mart 2017 tarihine kadar Multinet Up kartlarıyla "memlekettengelsin.com"dan kargo bedeli hariç 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese anında 20 TL indirim hediye ediliyor.

Alışveriş yapanlar “sepet” sayfasındaki “Satın Al” butonunun üzerinde bulunan “Kampanya Kodu” kısmına girerek indirimden yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında 7 Nisan 2017 tarihine kadar geçerli olan kampanya kodları bir sefer kullanılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.