pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Melikgazi'de Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

22.12.2017 - 13:58, Güncelleme: 22.12.2017 - 13:58
 

Melikgazi'de Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi ve Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından düzenlenen "Melikgazi Belediyesi 2018 Yılı Kentsel Dönüşüm Projesi", KTO...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi ve Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından düzenlenen "Melikgazi Belediyesi 2018 Yılı Kentsel Dönüşüm Projesi", KTO inşaat meslek komitesi üyelerine tanıtıldı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, KTO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, kurum idarecileri ve davetliler katıldı. Büyükkılıç, belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmalarını başarıyla yerine getirdiklerini ve bu sayede modern ve planlı şehirleri hayata geçirdiklerini belirtti.Bölge ayrıştırmadan çalışmalar yaptıklarını aktaran Büyükkılıç, şunları kaydetti:"En büyük metropol ilçe olarak 2016 itibarıyla 560 bin nüfusa ulaşmış olan Melikgazi ilçesi olarak da sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ediyor, vatandaşlarımıza daha iyi hizmeti nasıl verebilir onun gayreti içerisinde çalışıyoruz. Kayseri, önceki dönemlerde Melikgazi ilçesinde ağırlıklı olmak üzere 40'a yakın mahallede gecekondulaşma mantığı içerisinde hareket edilmiş, şehrimizin etrafı adeta sarılmış, bir kambur oluşmuştu. Melikgazi ilçemizde kentsel dönüşüm çalışmalarıyla alt yapı oluşturma mantığı içerisinde adeta şehrimizin doğusundan batısına tamamını kapsayacak şekilde 18 uygulaması, ferdi tapu çalışmaları, planlama teknikleri dahil her türlü gayreti gösterdik. Bu çalışmaları yaptıktan sonra insanlarımızı sosyal açıdan önemseyerek, onları mağdur etmeme anlayışı içerisinde hiçbir kardeşimizi sokağa atmadan, hiçbir kimsenin evini başına yıkmadan, binlerce konutu yapıp hak sahiplerine teslim ettik. Dualarını aldık, gönüllerini kazandık. Sonuçta huzurlu ve mutlu bir şekilde vatandaşlarımız sıcak evlerine oturmalarına imkan sağladık."
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi ve Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından düzenlenen "Melikgazi Belediyesi 2018 Yılı Kentsel Dönüşüm Projesi", KTO...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi ve Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından düzenlenen "Melikgazi Belediyesi 2018 Yılı Kentsel Dönüşüm Projesi", KTO inşaat meslek komitesi üyelerine tanıtıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, KTO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, kurum idarecileri ve davetliler katıldı.

Büyükkılıç, belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmalarını başarıyla yerine getirdiklerini ve bu sayede modern ve planlı şehirleri hayata geçirdiklerini belirtti.

Bölge ayrıştırmadan çalışmalar yaptıklarını aktaran Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"En büyük metropol ilçe olarak 2016 itibarıyla 560 bin nüfusa ulaşmış olan Melikgazi ilçesi olarak da sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ediyor, vatandaşlarımıza daha iyi hizmeti nasıl verebilir onun gayreti içerisinde çalışıyoruz. Kayseri, önceki dönemlerde Melikgazi ilçesinde ağırlıklı olmak üzere 40'a yakın mahallede gecekondulaşma mantığı içerisinde hareket edilmiş, şehrimizin etrafı adeta sarılmış, bir kambur oluşmuştu. Melikgazi ilçemizde kentsel dönüşüm çalışmalarıyla alt yapı oluşturma mantığı içerisinde adeta şehrimizin doğusundan batısına tamamını kapsayacak şekilde 18 uygulaması, ferdi tapu çalışmaları, planlama teknikleri dahil her türlü gayreti gösterdik. Bu çalışmaları yaptıktan sonra insanlarımızı sosyal açıdan önemseyerek, onları mağdur etmeme anlayışı içerisinde hiçbir kardeşimizi sokağa atmadan, hiçbir kimsenin evini başına yıkmadan, binlerce konutu yapıp hak sahiplerine teslim ettik. Dualarını aldık, gönüllerini kazandık. Sonuçta huzurlu ve mutlu bir şekilde vatandaşlarımız sıcak evlerine oturmalarına imkan sağladık."





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.