pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Melikgazi Belediyesi'ne Ödül

21.01.2019 - 14:03, Güncelleme: 21.01.2019 - 14:03
 

Melikgazi Belediyesi'ne Ödül

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri" değerlendirmesinde ödül aldı.Belediye...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri" değerlendirmesinde ödül aldı.Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yazılı açıklamasında, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin, "Yılın Yerel Yöneticileri" değerlendirilmesinde kentsel dönüşüm çalışmaları ve yatırımları ödüllendirdiğini belirtti. Geçen yılın hizmet ve yatırımlarının başarıyla tamamlandığını ifade eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:"Ulusal düzeyde yayın yapan 'Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi' tarafından, Türkiye genelinde büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyelerinin yatırım ve hizmetlerinin değerlendirildiği ankette, 2018 yılında gerçekleştirilen hizmetlerimiz başarılı bulunmuştur. Melikgazi Belediyesi, yapılan anketlerde ilçe belediye kategorisinde en çok oyu aldı."
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri" değerlendirmesinde ödül aldı.Belediye...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri" değerlendirmesinde ödül aldı.

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yazılı açıklamasında, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin, "Yılın Yerel Yöneticileri" değerlendirilmesinde kentsel dönüşüm çalışmaları ve yatırımları ödüllendirdiğini belirtti.

Geçen yılın hizmet ve yatırımlarının başarıyla tamamlandığını ifade eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Ulusal düzeyde yayın yapan 'Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi' tarafından, Türkiye genelinde büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyelerinin yatırım ve hizmetlerinin değerlendirildiği ankette, 2018 yılında gerçekleştirilen hizmetlerimiz başarılı bulunmuştur. Melikgazi Belediyesi, yapılan anketlerde ilçe belediye kategorisinde en çok oyu aldı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.