pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mehmetçik Vakfına Bağışta Bulunan Taksicilere Ziyaret

30.01.2018 - 12:43, Güncelleme: 30.01.2018 - 12:43
 

Mehmetçik Vakfına Bağışta Bulunan Taksicilere Ziyaret

ANKARA (AA) - Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Kuyucu, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Kuyucu, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için bir günlük kazançlarını Mehmetçik Vakfına bağışlayan taksicileri ziyaret etti.Bilgihan ve Kuyucu, Park Eymir Taksi Durağı çalışanlarını ziyaret ederek, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için sergiledikleri davranış dolayısıyla taksicileri kutladı. Bilgihan, "Düşüncenizden, devletimizin yanında olmanızdan ve bunu icraata dönüştürmenizden dolayı çok mutlu olduk. Gurur duyduk.” diye konuştu. Taksici esnafı da "Bizim yaktığımız bir kıvılcımdı. İnşallah diğer esnaf kardeşlerimize örnek olur." dedi.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Kuyucu, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Kuyucu, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için bir günlük kazançlarını Mehmetçik Vakfına bağışlayan taksicileri ziyaret etti.

Bilgihan ve Kuyucu, Park Eymir Taksi Durağı çalışanlarını ziyaret ederek, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için sergiledikleri davranış dolayısıyla taksicileri kutladı.

Bilgihan, "Düşüncenizden, devletimizin yanında olmanızdan ve bunu icraata dönüştürmenizden dolayı çok mutlu olduk. Gurur duyduk.” diye konuştu.

Taksici esnafı da "Bizim yaktığımız bir kıvılcımdı. İnşallah diğer esnaf kardeşlerimize örnek olur." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.