pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Medeni Cumhuriyet: Katılımcı Hayatın Sosyolojisi" Raflarda Yerini Aldı

Spor 23.05.2019 - 14:03, Güncelleme: 23.05.2019 - 14:03
 

"Medeni Cumhuriyet: Katılımcı Hayatın Sosyolojisi" Raflarda Yerini Aldı

Siyaset ve sosyoloji kategorilerinde yayımlanan kitap, Koç Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Barış Büyükokutan tarafından kaleme alındı

İSTANBUL(AA) - Koç Üniversitesi Yayınları (KÜY) tarafından yayımlanan "Medeni Cumhuriyet: Katılımcı Hayatın Sosyolojisi" kitabı raflardaki yerini aldı.Siyaset ve sosyoloji kategorilerinde yayımlanan kitap, Koç Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Barış Büyükokutan tarafından kaleme alındı.Barış Büyükokutan, kitapta, 1950 ve 1960'ların şiir çevrelerinden Boğaziçi Üniversitesi'nin tarihine, Yunan ve Orta Çağ şehir devletlerinin kuruluşundan günümüzün yerel deneyimlerine uzanan geniş bir yelpaze içerisinde cumhuriyetçiliğin tarihsel ve güncel bir arkeolojisini yapıyor.
Siyaset ve sosyoloji kategorilerinde yayımlanan kitap, Koç Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Barış Büyükokutan tarafından kaleme alındı

İSTANBUL(AA) - Koç Üniversitesi Yayınları (KÜY) tarafından yayımlanan "Medeni Cumhuriyet: Katılımcı Hayatın Sosyolojisi" kitabı raflardaki yerini aldı.

Siyaset ve sosyoloji kategorilerinde yayımlanan kitap, Koç Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Barış Büyükokutan tarafından kaleme alındı.

Barış Büyükokutan, kitapta, 1950 ve 1960'ların şiir çevrelerinden Boğaziçi Üniversitesi'nin tarihine, Yunan ve Orta Çağ şehir devletlerinin kuruluşundan günümüzün yerel deneyimlerine uzanan geniş bir yelpaze içerisinde cumhuriyetçiliğin tarihsel ve güncel bir arkeolojisini yapıyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.