pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mamak'ta Mağara Bulundu

26.07.2016 - 18:18, Güncelleme: 26.07.2016 - 18:18
 

Mamak'ta Mağara Bulundu

ANKARA(AA)- Mamak ilçesine bağlı Kutludüğün mahallesindeki bir taş ocağında çalışan işçiler tarafından mağara bulundu.Alınan bilgiye göre, taş...

ANKARA(AA)- Mamak ilçesine bağlı Kutludüğün mahallesindeki bir taş ocağında çalışan işçiler tarafından mağara bulundu.Alınan bilgiye göre, taş ocağında çalışan işçiler tarafından bulunan mağara için yapılan başvuru üzerine, Turizm ve Kültür Bakanlığı Ankara İl Müdürlüğü ekipleri incelemelerde bulundu. Mağaraya ilişkin detaylı araştırmaların yapılması amacıyla Maden Teknik Araştırma (MTA) Müdürlüğüne sunulmak üzere rapor hazırlayan ekipler, güvenlik tedbirlerinin alınması için de çalışma başlattı.
ANKARA(AA)- Mamak ilçesine bağlı Kutludüğün mahallesindeki bir taş ocağında çalışan işçiler tarafından mağara bulundu.Alınan bilgiye göre, taş...

ANKARA(AA)- Mamak ilçesine bağlı Kutludüğün mahallesindeki bir taş ocağında çalışan işçiler tarafından mağara bulundu.

Alınan bilgiye göre, taş ocağında çalışan işçiler tarafından bulunan mağara için yapılan başvuru üzerine, Turizm ve Kültür Bakanlığı Ankara İl Müdürlüğü ekipleri incelemelerde bulundu.

Mağaraya ilişkin detaylı araştırmaların yapılması amacıyla Maden Teknik Araştırma (MTA) Müdürlüğüne sunulmak üzere rapor hazırlayan ekipler, güvenlik tedbirlerinin alınması için de çalışma başlattı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.