pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Maçın Ardından

25.02.2018 - 19:28, Güncelleme: 25.02.2018 - 19:28
 

Maçın Ardından

Göztepe Teknik Direktörü Tuna:"Kazanmak güzel çünkü kazanmaya alışık bir takımız"- Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba:"Geçen hafta Robinho'nun yaptığını, bu hafta Demba Ba yaptı"

İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'u 1-0 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, "Kazanmak güzeldi." dedi.Tuna, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, bugün giydiği Göztepe armalı pilot montunun, İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nde eğitim gören pilotlara ait bir mont olduğunu ve kendisine hediye edildiğini söyledi. Orada eğitim gören birçok pilotun Göztepeli olduğunu bildiğini aktaran Tuna, "Bugün bunu gururla taşıdım. Şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum." diye konuştu.Tuna, bugün ligin iki iyi ekibinin karşılaştığını dile getirerek, "Demba Ba golüyle maçı etkiledi." ifadelerini kullandı. Ligde ikinci yarıda oynadıkları 5 maçın 2'sinde müsabakaların uzatma bölümünde gol yediklerini hatırlatan Tamer Tuna, şunları kaydetti:"Sivasspor'un, ofansif futbolcuları sahaya sürdükten sonra maçın başından itibaren olduğu gibi pas bağlantılarını kesmeyi başardık. Kazanmak güzel çünkü kazanmaya alışık bir takımız. Ligin sonunda da iyi pozisyonda olacağımızı biliyorum."Tuna, hedeflerinin her maçı kazanmak olduğunu belirterek, "UEFA Kupası düşüncesi herkesin rüyası, bunu yakalayabilecek kapasitemiz var." değerlendirmesinde bulundu.- Aybaba: "Kaliteli oyuncular skoru etkiliyor"Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise oyuna iyi başlayamadıklarını, baskı kuramadıklarını söyledi.Ligde kaliteli oyuncuların olduğunu vurgulayan Aybaba, "Bu kaliteli oyuncular skoru etkiliyor. Geçen hafta Robinho'nun yaptığını, bu hafta Demba Ba yaptı. Değişikliklerden sonra daha iyi oynamaya başladık. Atacaksınız, atamazsanız maçlar böyle geçer." şeklinde konuştu.Aybaba, Demba Ba'nın golünün sorulması üzerine "Harika bir gol attı." ifadelerini kullandı.
Göztepe Teknik Direktörü Tuna:"Kazanmak güzel çünkü kazanmaya alışık bir takımız"- Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba:"Geçen hafta Robinho'nun yaptığını, bu hafta Demba Ba yaptı"

İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'u 1-0 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, "Kazanmak güzeldi." dedi.

Tuna, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, bugün giydiği Göztepe armalı pilot montunun, İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nde eğitim gören pilotlara ait bir mont olduğunu ve kendisine hediye edildiğini söyledi. Orada eğitim gören birçok pilotun Göztepeli olduğunu bildiğini aktaran Tuna, "Bugün bunu gururla taşıdım. Şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum." diye konuştu.

Tuna, bugün ligin iki iyi ekibinin karşılaştığını dile getirerek, "Demba Ba golüyle maçı etkiledi." ifadelerini kullandı.

Ligde ikinci yarıda oynadıkları 5 maçın 2'sinde müsabakaların uzatma bölümünde gol yediklerini hatırlatan Tamer Tuna, şunları kaydetti:

"Sivasspor'un, ofansif futbolcuları sahaya sürdükten sonra maçın başından itibaren olduğu gibi pas bağlantılarını kesmeyi başardık. Kazanmak güzel çünkü kazanmaya alışık bir takımız. Ligin sonunda da iyi pozisyonda olacağımızı biliyorum."

Tuna, hedeflerinin her maçı kazanmak olduğunu belirterek, "UEFA Kupası düşüncesi herkesin rüyası, bunu yakalayabilecek kapasitemiz var." değerlendirmesinde bulundu.


- Aybaba: "Kaliteli oyuncular skoru etkiliyor"


Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise oyuna iyi başlayamadıklarını, baskı kuramadıklarını söyledi.

Ligde kaliteli oyuncuların olduğunu vurgulayan Aybaba, "Bu kaliteli oyuncular skoru etkiliyor. Geçen hafta Robinho'nun yaptığını, bu hafta Demba Ba yaptı. Değişikliklerden sonra daha iyi oynamaya başladık. Atacaksınız, atamazsanız maçlar böyle geçer." şeklinde konuştu.

Aybaba, Demba Ba'nın golünün sorulması üzerine "Harika bir gol attı." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.