pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

19.11.2017 - 16:58, Güncelleme: 19.11.2017 - 16:58
 

Maçın Ardından

- Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bakkal:- "Hiçbir yere gitmem. Batarsak birlikte batarız"- Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica: - "Dirençli bir takıma karşı oynadık"

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, görevi bırakmayacağını belirterek "Hiçbir yere gitmem. Batarsak birlikte batarız." dedi.Bakkal, Gençlerbirliği'nin Kayserispor'a 2-1 yenildiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmayla ilgili söylenecek çok şeyin olmadığını Süper Lig'de bu kadar kolay gol yiyen takımın kazanmasının mümkün olmadığını dile getirdi."Kaleyi tutan gol oluyor derseniz kabul ederim." diyen Bakkal, Kayserispor'un pozisyona girmeden duran top organizasyonlarıyla goller attığını ifade etti.Görevi bırakmayacağını vurgulayan Bakkal, şunları kaydetti:"Hiçbir yere gitmiyorum. Benden sonraki hocaya transfer yapılırsa sizin karşı gelmeniz lazım. Biz senin vecibelerini yenine getiriyoruz derlerse o başka. Daha da çırpınmamız lazım. Yine sahip çıkacağız, batarsak birlikte batarız. Bir şeyler bozuksa bunu benden başka kimse düzeltemez. Gemiyi terk etmem, ne korkağım ne da kaçağım. Hocalığımı tartıştırmam. Eskiden git deniliyordu, gidiyorduk, artık yok. Ben elimden geleni yapacağım. Suç bende olsa babam mezardan kalksa durmam. Transfer yapılacaksa benim başında olduğum ekibe yapılmalı."- Kayserispor cephesiKayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica ise dirençli bir takıma karşı oynadıklarını dile getirdi.Oyuncularını tebrik eden Rumen teknik adam, "Taraftara da teşekkür ederim. Deplasmana geldiler çünkü iyi oynuyoruz. Bugün de kazanmayı hak ettik." diye konuştu. Azla yetinmeyi sevmeyen bir insan olduğuna vurgu yapan Sumudica, şu değerlendirmeyi yaptı:"İki beki çıkarıp 2 forvet oyuna aldım. Çünkü kazanmak istiyordum. Öz güven aşılıyorum çünkü büyük takım böyle olunur. Beşiktaş ile aynı puana sahibiz. Söz veriyorum Medipol Başakşehir ile evimizde oynayacağız maçta kazanmak için her şeyi yapacağız."
- Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bakkal:- "Hiçbir yere gitmem. Batarsak birlikte batarız"- Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica: - "Dirençli bir takıma karşı oynadık"


ANKARA (AA) - Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, görevi bırakmayacağını belirterek "Hiçbir yere gitmem. Batarsak birlikte batarız." dedi.

Bakkal, Gençlerbirliği'nin Kayserispor'a 2-1 yenildiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmayla ilgili söylenecek çok şeyin olmadığını Süper Lig'de bu kadar kolay gol yiyen takımın kazanmasının mümkün olmadığını dile getirdi.

"Kaleyi tutan gol oluyor derseniz kabul ederim." diyen Bakkal, Kayserispor'un pozisyona girmeden duran top organizasyonlarıyla goller attığını ifade etti.

Görevi bırakmayacağını vurgulayan Bakkal, şunları kaydetti:

"Hiçbir yere gitmiyorum. Benden sonraki hocaya transfer yapılırsa sizin karşı gelmeniz lazım. Biz senin vecibelerini yenine getiriyoruz derlerse o başka. Daha da çırpınmamız lazım. Yine sahip çıkacağız, batarsak birlikte batarız. Bir şeyler bozuksa bunu benden başka kimse düzeltemez. Gemiyi terk etmem, ne korkağım ne da kaçağım. Hocalığımı tartıştırmam. Eskiden git deniliyordu, gidiyorduk, artık yok. Ben elimden geleni yapacağım. Suç bende olsa babam mezardan kalksa durmam. Transfer yapılacaksa benim başında olduğum ekibe yapılmalı."


- Kayserispor cephesi


Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica ise dirençli bir takıma karşı oynadıklarını dile getirdi.

Oyuncularını tebrik eden Rumen teknik adam, "Taraftara da teşekkür ederim. Deplasmana geldiler çünkü iyi oynuyoruz. Bugün de kazanmayı hak ettik." diye konuştu.

Azla yetinmeyi sevmeyen bir insan olduğuna vurgu yapan Sumudica, şu değerlendirmeyi yaptı:

"İki beki çıkarıp 2 forvet oyuna aldım. Çünkü kazanmak istiyordum. Öz güven aşılıyorum çünkü büyük takım böyle olunur. Beşiktaş ile aynı puana sahibiz. Söz veriyorum Medipol Başakşehir ile evimizde oynayacağız maçta kazanmak için her şeyi yapacağız."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.