pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Maçın Ardından

25.10.2017 - 20:23, Güncelleme: 25.10.2017 - 20:23
 

Maçın Ardından

- Elazığspor Teknik Direktörü Altıparmak: - "Rakibimizi tebrik ediyorum, hak ettikleri bir galibiyeti aldılar"- Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Bozkurt: - "Oyunun genelinde ve özellikle ilk yarı topa sahip olan taraftık"

ELAZIĞ (AA) - Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında TFF 2. Lig temsilcisi Sivas Belediyespor'a 1-0 mağlup olan TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.Altıparmak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oynamayan oyuncularının performasını görme anlamında kendileri için önemli bir karşılaşma olduğunu belirtti.Futbolcularının iyi mücadele ettiğini ancak maçın ilk 30 dakikasında sahaya hükmeden müthiş bir Sivas Belediyespor takımı gördüklerini ifade eden Altıparmak, şöyle devam etti:"İkinci yarıya çok iyi başladık, iyi kapattık, üzerine baskıda kurduk ama gol atmamız gerekiyordu, golü bulamadık. Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu. Ben dahil herkes oynamayan oyuncuların performasını görmüştür. Lig uzun bir maraton, bu uzun maratonda bütün futbolculara ihtiyacamız var. Herkesin oynamayan oyuncularla ilgili sorduğu sorular vardı, herhalde cevabını almışlardır. Artık her şeyimizle Gazişehir Gaziantep maçına hazırlanacağız. Kupa maçını unuttuk, çok şükür ki bir sakatlık, kaza bela olmadan maçı tamamladık. Rakibimizi tebrik ediyorum, hak ettikleri bir galibiyeti aldılar. Bundan sonraki turdada onlara başarılar diliyorum."- Sivas Belediyespor cephesiSivas Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt ise Elazığspor gibi TFF 1. Lig'de iyi mücadele eden, güçlü bir takımı yendikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.Aldıkları galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik ettiğini aktaran Bozkurt, "Oyunun genelinde ve özellikle ilk yarı topa sahip olan taraftık. İkinci yarı ister istemez Elazığspor üstümüze geldi ama özellikle kontralardan iyi işler çıkardık. Oyuncularımı kutluyorum, Elazığspor'a da başarılar diliyorum." diye konuştu.
- Elazığspor Teknik Direktörü Altıparmak: - "Rakibimizi tebrik ediyorum, hak ettikleri bir galibiyeti aldılar"- Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Bozkurt: - "Oyunun genelinde ve özellikle ilk yarı topa sahip olan taraftık"


ELAZIĞ (AA) - Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında TFF 2. Lig temsilcisi Sivas Belediyespor'a 1-0 mağlup olan TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Altıparmak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oynamayan oyuncularının performasını görme anlamında kendileri için önemli bir karşılaşma olduğunu belirtti.

Futbolcularının iyi mücadele ettiğini ancak maçın ilk 30 dakikasında sahaya hükmeden müthiş bir Sivas Belediyespor takımı gördüklerini ifade eden Altıparmak, şöyle devam etti:

"İkinci yarıya çok iyi başladık, iyi kapattık, üzerine baskıda kurduk ama gol atmamız gerekiyordu, golü bulamadık. Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu. Ben dahil herkes oynamayan oyuncuların performasını görmüştür. Lig uzun bir maraton, bu uzun maratonda bütün futbolculara ihtiyacamız var. Herkesin oynamayan oyuncularla ilgili sorduğu sorular vardı, herhalde cevabını almışlardır. Artık her şeyimizle Gazişehir Gaziantep maçına hazırlanacağız. Kupa maçını unuttuk, çok şükür ki bir sakatlık, kaza bela olmadan maçı tamamladık. Rakibimizi tebrik ediyorum, hak ettikleri bir galibiyeti aldılar. Bundan sonraki turdada onlara başarılar diliyorum."


- Sivas Belediyespor cephesi


Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt ise Elazığspor gibi TFF 1. Lig'de iyi mücadele eden, güçlü bir takımı yendikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

Aldıkları galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik ettiğini aktaran Bozkurt, "Oyunun genelinde ve özellikle ilk yarı topa sahip olan taraftık. İkinci yarı ister istemez Elazığspor üstümüze geldi ama özellikle kontralardan iyi işler çıkardık. Oyuncularımı kutluyorum, Elazığspor'a da başarılar diliyorum." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.