pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Maçın Ardından

04.03.2017 - 16:23, Güncelleme: 04.03.2017 - 16:23
 

Maçın Ardından

Boluspor Teknik Direktörü Çapa:"Maçın sevindiren tarafı, bu kadar çok pozisyona girmemiz. Üzüntü verici tarafı ise sadece bir oyuncunun (Rydell Poepon) bu kadar çok pozisyona girmesi. Allah ona sakatlık, hastalık vermesin ki bize katkı sağlayabilsin"- Esk

BOLU (AA) - TFF 1. Lig'in 23. haftasında sahasında Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalan Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, futbolcusu Rydell Poepon'a övgüde bulunarak, "Allah ona sakatlık, hastalık vermesin ki bize katkı sağlayabilsin." dedi. Çapa maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Eskişehirspor karşılaşmasının bekledikleri gibi geçtiğini ifade etti. Maçın, ligin bir kopyası niteliğinde olduğunu ifade eden Çapa, "Yediğimiz 40 golün 20 tanesi bugüne benzer goller oldu. İstediğiniz kadar taktik anlatın, istediğiniz kadar maçtan önce rakibinizin analizini anlatın ama bireysel hatalara maalesef bir şey yapamıyorsunuz. Maçtan önce de bunu çok iyi ifade etmiştik. Çünkü kanattaki oyuncular çizgiye yakın oynuyordu ve bizim oyuncularımızın da onlara yakın oynamasını söyledim." diye konuştu. Çapa, ligde bulunan her takımın bir şeyler yapmak için mücadele ettiğini dile getirerek, şunları söyledi:"Bu maç, Eskişehir'de oynadığımız karşılaşmanın bir benzeri oldu. Orada da son 5-6 dakikada 3 net pozisyona girmiştik. Burada da maalesef 3 net pozisyona girdik, ama değerlendiremedik. Maçın sevindiren tarafı, bu kadar çok pozisyona girmemiz. Üzüntü verici tarafı ise sadece bir oyuncunun bu kadar çok pozisyona girmesi. Allah ona sakatlık, hastalık vermesin ki bize katkı sağlayabilsin." - Eskişehirspor cephesi Eskişehirspor teknik direktörü Mustafa Denizli ise geçen haftaki performanslarının biraz gerisinde bir oyun sergilediklerini belirterek, "Karşımızda play-off için iddialı olan bir ekip vardı. Bugünü böyle geçmek esasında 90 dakikayı değerlendirdiğiniz zaman çok sağlıksız değildi. Neticede bizim, maç olarak değerlendirmekten ziyade 90 dakikaların dışında bir total hesabımız var." diye konuştu.Boluspor karşısında öne geçmelerine rağmen çok kısa bir süre içinde gol yediklerini ifade eden Denizli, şunları kaydetti: "Kısa sürede yenilen gol belki de bizim bugünkü önemli zaaflarımızı ortaya çıkardı. 2 serbest atıştan rahat gol yiyen takım bunu telafi etmek mecburiyetinde. Önümüzdeki haftalarda mutlaka bunu telafi edeceğiz. Geçen hafta hücum toplarında başarı sağladık, gol atamadık. Bu hafta, karşılayacağımız toplarda da başarısızdık. Genel olarak böyle bir 90 dakikayı geride bıraktık."
Boluspor Teknik Direktörü Çapa:"Maçın sevindiren tarafı, bu kadar çok pozisyona girmemiz. Üzüntü verici tarafı ise sadece bir oyuncunun (Rydell Poepon) bu kadar çok pozisyona girmesi. Allah ona sakatlık, hastalık vermesin ki bize katkı sağlayabilsin"- Esk

BOLU (AA) - TFF 1. Lig'in 23. haftasında sahasında Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalan Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, futbolcusu Rydell Poepon'a övgüde bulunarak, "Allah ona sakatlık, hastalık vermesin ki bize katkı sağlayabilsin." dedi.

Çapa maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Eskişehirspor karşılaşmasının bekledikleri gibi geçtiğini ifade etti.

Maçın, ligin bir kopyası niteliğinde olduğunu ifade eden Çapa, "Yediğimiz 40 golün 20 tanesi bugüne benzer goller oldu. İstediğiniz kadar taktik anlatın, istediğiniz kadar maçtan önce rakibinizin analizini anlatın ama bireysel hatalara maalesef bir şey yapamıyorsunuz. Maçtan önce de bunu çok iyi ifade etmiştik. Çünkü kanattaki oyuncular çizgiye yakın oynuyordu ve bizim oyuncularımızın da onlara yakın oynamasını söyledim." diye konuştu.

Çapa, ligde bulunan her takımın bir şeyler yapmak için mücadele ettiğini dile getirerek, şunları söyledi:

"Bu maç, Eskişehir'de oynadığımız karşılaşmanın bir benzeri oldu. Orada da son 5-6 dakikada 3 net pozisyona girmiştik. Burada da maalesef 3 net pozisyona girdik, ama değerlendiremedik. Maçın sevindiren tarafı, bu kadar çok pozisyona girmemiz. Üzüntü verici tarafı ise sadece bir oyuncunun bu kadar çok pozisyona girmesi. Allah ona sakatlık, hastalık vermesin ki bize katkı sağlayabilsin."


- Eskişehirspor cephesi

Eskişehirspor teknik direktörü Mustafa Denizli ise geçen haftaki performanslarının biraz gerisinde bir oyun sergilediklerini belirterek, "Karşımızda play-off için iddialı olan bir ekip vardı. Bugünü böyle geçmek esasında 90 dakikayı değerlendirdiğiniz zaman çok sağlıksız değildi. Neticede bizim, maç olarak değerlendirmekten ziyade 90 dakikaların dışında bir total hesabımız var." diye konuştu.

Boluspor karşısında öne geçmelerine rağmen çok kısa bir süre içinde gol yediklerini ifade eden Denizli, şunları kaydetti:

"Kısa sürede yenilen gol belki de bizim bugünkü önemli zaaflarımızı ortaya çıkardı. 2 serbest atıştan rahat gol yiyen takım bunu telafi etmek mecburiyetinde. Önümüzdeki haftalarda mutlaka bunu telafi edeceğiz. Geçen hafta hücum toplarında başarı sağladık, gol atamadık. Bu hafta, karşılayacağımız toplarda da başarısızdık. Genel olarak böyle bir 90 dakikayı geride bıraktık."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.