pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Maaş Almayan Bir Başkan mı olur! Olur Olur...

21.11.2018 - 19:21, Güncelleme: 21.11.2018 - 19:21
 

Maaş Almayan Bir Başkan mı olur! Olur Olur...

Milliyetçi Hareket Partisi, şimdide gözünü Sivas Belediye Başkanlığına dikti!

SİVAS tarihinde ilk defa bir Belediye Başkan adayının “MAKAM ARACI kullanmayacağım ve MAAŞIMI Üstün zekalı çocuklar, şehit aileleri ve gazilere bağışlayacağım söylemi Sivas’ta en çok konuşulan konular arasında girdi. Genel seçimlerde, Sivas´tan Meclise 1 vekil yollayan Milliyetçi Hareket Partisi, şimdide gözünü Sivas Belediye Başkanlığına dikti. Genel merkezin Memet ER’ i Sivas’tan Aday göstermesi Sivaslılar tarafından sevinçle karşılanırken, ER yaptığı açıklamalarla sıra dışı bir Belediye başkanı olmayı hedefliyor. Sivaslıların pekte alışık olmadığı! türden açıklamalar yapan MHP’nin Belediye Başkan adayı. Seçilmesi durumunda yapacağı icraatları tek tek sıraladı. BAŞKAN MAAŞIMI BAĞIŞLAYACAĞIMMAKAM ARACI KULLANMAYACAĞIMAİLE OLARAK İNŞAATÇILIK YAPMAYACAĞIZBELEDİYE´DEN İŞÇİ ÇIKARMAYACAĞIZBELEDİYESPOR´UN ADINI DEĞİŞTİRECEĞİZ Bu açıklamalarının ardından adından çok söz  ettireceğe benzeyen Memet ER, vatandaşların ilgi odağı oldu.   
Milliyetçi Hareket Partisi, şimdide gözünü Sivas Belediye Başkanlığına dikti!

SİVAS tarihinde ilk defa bir Belediye Başkan adayının “MAKAM ARACI kullanmayacağım ve MAAŞIMI Üstün zekalı çocuklar, şehit aileleri ve gazilere bağışlayacağım söylemi Sivas’ta en çok konuşulan konular arasında girdi.

 

Genel seçimlerde, Sivas´tan Meclise 1 vekil yollayan Milliyetçi Hareket Partisi, şimdide gözünü Sivas Belediye Başkanlığına dikti. Genel merkezin Memet ER’ i Sivas’tan Aday göstermesi Sivaslılar tarafından sevinçle karşılanırken, ER yaptığı açıklamalarla sıra dışı bir Belediye başkanı olmayı hedefliyor. Sivaslıların pekte alışık olmadığı! türden açıklamalar yapan MHP’nin Belediye Başkan adayı. Seçilmesi durumunda yapacağı icraatları tek tek sıraladı.

 

BAŞKAN MAAŞIMI BAĞIŞLAYACAĞIM

MAKAM ARACI KULLANMAYACAĞIM

AİLE OLARAK İNŞAATÇILIK YAPMAYACAĞIZ

BELEDİYE´DEN İŞÇİ ÇIKARMAYACAĞIZ

BELEDİYESPOR´UN ADINI DEĞİŞTİRECEĞİZ

 

Bu açıklamalarının ardından adından çok söz  ettireceğe benzeyen Memet ER, vatandaşların ilgi odağı oldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.