pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Lösev New York'ta Hikayesini Anlatacak

12.03.2017 - 11:13, Güncelleme: 12.03.2017 - 11:13
 

Lösev New York'ta Hikayesini Anlatacak

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), 18 yıldır sürdürdüğü başarı hikayesini ve lösemi alanındaki tecrübelerini 13-24 Mart 2017 tarihlerinde New York'ta düzenlenecek "Kadının Statüsü Komisyonu" programında anlatacak

ESKİŞEHİR (AA) - Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), 18 yıldır sürdürdüğü başarı hikayesini ve lösemi alanındaki tecrübelerini Amerika'da paylaşacak.Kurumdan yapılan yazılı açıklamaya göre, New York'taki Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi'nde 13-24 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenecek "Kadının Statüsü Komisyonu" kapsamında dünyanın önde gelen STK'ları, akademisyenleri ve BM üyesi hükümet heyetlerinin de katılım göstereceği organizasyonda LÖSEV, BM danışmanı sıfatı ile Türkiye'yi temsil edecek.Görüşmelerde, birlikte Avrupa'nın en kapsamlı Onkoloji Kenti Lösante Hastanesi ve Araştırma Laboratuvarlarının faaliyetleri hakkında bilgilerin sunulması dışında, özellikle lösemi ve kanser konusunda ortak araştırma projeleri için hedefler çizilecek.
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), 18 yıldır sürdürdüğü başarı hikayesini ve lösemi alanındaki tecrübelerini 13-24 Mart 2017 tarihlerinde New York'ta düzenlenecek "Kadının Statüsü Komisyonu" programında anlatacak

ESKİŞEHİR (AA) - Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), 18 yıldır sürdürdüğü başarı hikayesini ve lösemi alanındaki tecrübelerini Amerika'da paylaşacak.

Kurumdan yapılan yazılı açıklamaya göre, New York'taki Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi'nde 13-24 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenecek "Kadının Statüsü Komisyonu" kapsamında dünyanın önde gelen STK'ları, akademisyenleri ve BM üyesi hükümet heyetlerinin de katılım göstereceği organizasyonda LÖSEV, BM danışmanı sıfatı ile Türkiye'yi temsil edecek.

Görüşmelerde, birlikte Avrupa'nın en kapsamlı Onkoloji Kenti Lösante Hastanesi ve Araştırma Laboratuvarlarının faaliyetleri hakkında bilgilerin sunulması dışında, özellikle lösemi ve kanser konusunda ortak araştırma projeleri için hedefler çizilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.