pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Lösemili Çocuklara Sinema Keyfi

07.11.2016 - 15:58, Güncelleme: 07.11.2016 - 15:58
 

Lösemili Çocuklara Sinema Keyfi

KONYA (AA) - Karatay ilçesinde, Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikle lösemi hastası çocuklar sinema keyfi yaşadı. Karatay Belediyesi...

KONYA (AA) - Karatay ilçesinde, Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikle lösemi hastası çocuklar sinema keyfi yaşadı. Karatay Belediyesi ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) işbirliğiyle düzenlenen etkinlikle lösemi hastası 50 çocuk, aileleriyle "Troller" filmini izledi. Çocuklar, rengarenk saçlı "Trolller"in hikayesini ele alan animasyon türündeki filmi ilgiyle izledi.LÖSEV Konya Komitesi Kadriye Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocukların her zaman moral ve motivasyonunu yükseltmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Desteklerinden dolayı Karatay Belediyesine teşekkür eden Özdemir, "Lösemi hastalığı çocuk ve yetişkinlerde yani her yaşta görülüyor. Lösemi tedavi edilebilen bir hastalıktır. Sadece bir hafta değil tüm yıl boyunca farkındalık yaratılıp çocuklara sahip çıkılması gerekiyor." dedi.
KONYA (AA) - Karatay ilçesinde, Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikle lösemi hastası çocuklar sinema keyfi yaşadı. Karatay Belediyesi...

KONYA (AA) - Karatay ilçesinde, Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikle lösemi hastası çocuklar sinema keyfi yaşadı.

Karatay Belediyesi ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) işbirliğiyle düzenlenen etkinlikle lösemi hastası 50 çocuk, aileleriyle "Troller" filmini izledi.

Çocuklar, rengarenk saçlı "Trolller"in hikayesini ele alan animasyon türündeki filmi ilgiyle izledi.

LÖSEV Konya Komitesi Kadriye Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocukların her zaman moral ve motivasyonunu yükseltmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Desteklerinden dolayı Karatay Belediyesine teşekkür eden Özdemir, "Lösemi hastalığı çocuk ve yetişkinlerde yani her yaşta görülüyor. Lösemi tedavi edilebilen bir hastalıktır. Sadece bir hafta değil tüm yıl boyunca farkındalık yaratılıp çocuklara sahip çıkılması gerekiyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.