pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Lexus, Cenevre'de Yeni Ls'i Tanıtacak

03.03.2017 - 17:28, Güncelleme: 03.03.2017 - 17:28
 

Lexus, Cenevre'de Yeni Ls'i Tanıtacak

Lexus, Cenevre Fuarı'nda amiral gemisi yeni LS'i tanıtacak

İSTANBUL (AA) - Lexus, Cenevre Otomobil Fuarı’nda LS 500h’nin dünya tanıtımını gerçekleştirecek.Şirket açıklamasına göre, Lexus, 7 Mart tarihinde kapılarını açacak Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeni hibrit modeli LS 500h’nin dünya tanıtımı yapılacak. Markanın amiral gemisi modeli olan LS’i tamamen yenileyen Lexus, bu araçla premium segmente bir kez daha farklı bir bakış açısı getirmeye hazırlanıyor.Cenevre Otomobil Fuarı'ndaki Lexus standında, LS’in yanı sıra RC F GT3 yarış otomobili de, ilk kez Avrupa’da sergilenecek. Lexus, RC F GT3 ile ABD, Japonya ve Avrupa’da yarışlara katılacak. Lexus'un standında bu yıldan itibaren satışa sunacağı süper coupe LC 500’ün limitli versiyonu da ilk kez burada gösterilecek. Özel renge ve döşemelere sahip LC, hibrit veya benzinli motorla tercih edilebilecek. Stantta yer alan diğer modeller ise CT, IS, GS, RC, RC F, RX ve NX olacak.
Lexus, Cenevre Fuarı'nda amiral gemisi yeni LS'i tanıtacak

İSTANBUL (AA) - Lexus, Cenevre Otomobil Fuarı’nda LS 500h’nin dünya tanıtımını gerçekleştirecek.

Şirket açıklamasına göre, Lexus, 7 Mart tarihinde kapılarını açacak Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeni hibrit modeli LS 500h’nin dünya tanıtımı yapılacak. Markanın amiral gemisi modeli olan LS’i tamamen yenileyen Lexus, bu araçla premium segmente bir kez daha farklı bir bakış açısı getirmeye hazırlanıyor.

Cenevre Otomobil Fuarı'ndaki Lexus standında, LS’in yanı sıra RC F GT3 yarış otomobili de, ilk kez Avrupa’da sergilenecek. Lexus, RC F GT3 ile ABD, Japonya ve Avrupa’da yarışlara katılacak.

Lexus'un standında bu yıldan itibaren satışa sunacağı süper coupe LC 500’ün limitli versiyonu da ilk kez burada gösterilecek. Özel renge ve döşemelere sahip LC, hibrit veya benzinli motorla tercih edilebilecek. Stantta yer alan diğer modeller ise CT, IS, GS, RC, RC F, RX ve NX olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.