pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kuru Temizleme Harcamalarının Yarısı Multinet Up'tan Hediye

Spor 21.11.2017 - 12:18, Güncelleme: 21.11.2017 - 12:18
 

Kuru Temizleme Harcamalarının Yarısı Multinet Up'tan Hediye

İSTANBUL (AA) - Multinet Up kart kullanıcılarının networkdry.com'dan yapacakları kuru temizleme ve halı yıkama siparişlerinin yüzde 50'sini Multinet Up...

İSTANBUL (AA) - Multinet Up kart kullanıcılarının networkdry.com'dan yapacakları kuru temizleme ve halı yıkama siparişlerinin yüzde 50'sini Multinet Up hediye edecek. Şirket açıklamasına göre, Multinet Up, kart kullanıcıları için yeni bir kampanya düzenledi. 30 Kasım'a kadar devam edecek kampanyadan yararlanmak için kart kullanıcılarına SMS ve mail yoluyla gönderilecek kodun kullanılması gerekiyor.Kampanya İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Manisa, Denizli, Antalya, Eskişehir, Afyon, Isparta, Mersin, Adana, Aydın, Gaziantep, Kütahya, Samsun, Kayseri, Konya ve Kocaeli-Gebze'de geçerli olacak. Kampanyadan yararlanan Multinet'lilerin siparişleri en geç 5 saat içinde kapılarından alınacak ve 24 saat içerisinde tekrar kapılarına teslim edilecek. 30 lira ve üzeri siparişlerde servis ücretsiz olacak.
İSTANBUL (AA) - Multinet Up kart kullanıcılarının networkdry.com'dan yapacakları kuru temizleme ve halı yıkama siparişlerinin yüzde 50'sini Multinet Up...

İSTANBUL (AA) - Multinet Up kart kullanıcılarının networkdry.com'dan yapacakları kuru temizleme ve halı yıkama siparişlerinin yüzde 50'sini Multinet Up hediye edecek.

Şirket açıklamasına göre, Multinet Up, kart kullanıcıları için yeni bir kampanya düzenledi. 30 Kasım'a kadar devam edecek kampanyadan yararlanmak için kart kullanıcılarına SMS ve mail yoluyla gönderilecek kodun kullanılması gerekiyor.

Kampanya İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Manisa, Denizli, Antalya, Eskişehir, Afyon, Isparta, Mersin, Adana, Aydın, Gaziantep, Kütahya, Samsun, Kayseri, Konya ve Kocaeli-Gebze'de geçerli olacak.

Kampanyadan yararlanan Multinet'lilerin siparişleri en geç 5 saat içinde kapılarından alınacak ve 24 saat içerisinde tekrar kapılarına teslim edilecek. 30 lira ve üzeri siparişlerde servis ücretsiz olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.