pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Pazarında Temizlik Çalışmaları Başladı

29.09.2015 - 00:11, Güncelleme: 29.09.2015 - 00:11
 

Kurban Pazarında Temizlik Çalışmaları Başladı

Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Kurban Pazarı’nda temizleme çalışmalarına başladı.

Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Kurban Pazarı’nda temizleme çalışmalarına başladı. 2006 yılında şehir içerisindeki ahırların kaldırılıp bir bölgede toplanmasıyla oluşturulan Hayvan Pazarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da hayvan tüccarları tarafından büyük rağbet gördü. İl, ilçe ve köylerden hayvanlarını satmak için gelen besiciler ve hayvan tüccarları için büyük avantaj olan Kurban Pazarı, Kurban Bayramı’nın sona ermesinin ardından Sivas Belediyesi Temizlik ekipleri tarafından temizlenmeye başlandı. Kurbanlık alım satımı haricinde kurban kesim yeri olarak da kullanılan Hayvan Pazarı, bayramın sona ermesinin ardından içler acısı bir duruma geldi. Bilinçsizce kirletilen Kurban Pazarı’nda etrafa atılan çöpler dışında, kurbanlıklardan kalan sakadatlar da çöplerin arasında yer aldı. Hummalı bir temizlik çalışması başlatan Belediye Temizlik ekipleri kamyon ve dozerleri de devreye sokarak alanı çöplerden temizledi. - Sivas
Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Kurban Pazarı’nda temizleme çalışmalarına başladı.

Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Kurban Pazarı’nda temizleme çalışmalarına başladı.

 

2006 yılında şehir içerisindeki ahırların kaldırılıp bir bölgede toplanmasıyla oluşturulan Hayvan Pazarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da hayvan tüccarları tarafından büyük rağbet gördü.

 

İl, ilçe ve köylerden hayvanlarını satmak için gelen besiciler ve hayvan tüccarları için büyük avantaj olan Kurban Pazarı, Kurban Bayramı’nın sona ermesinin ardından Sivas Belediyesi Temizlik ekipleri tarafından temizlenmeye başlandı.

 

Kurbanlık alım satımı haricinde kurban kesim yeri olarak da kullanılan Hayvan Pazarı, bayramın sona ermesinin ardından içler acısı bir duruma geldi. Bilinçsizce kirletilen Kurban Pazarı’nda etrafa atılan çöpler dışında, kurbanlıklardan kalan sakadatlar da çöplerin arasında yer aldı.

 

Hummalı bir temizlik çalışması başlatan Belediye Temizlik ekipleri kamyon ve dozerleri de devreye sokarak alanı çöplerden temizledi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.