pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

19.08.2018 - 17:13, Güncelleme: 19.08.2018 - 17:13
 

Kurban Bayramı'na Doğru

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Milletvekili Kendirli, mesajında, Kurban Bayramı’nın barış, esenlik, birlik ve beraberlik getirmesini diledi.İhtiyaç sahipleri, yoksul, garip ve kimsesizlerin yüzünün bayram vesilesiyle güldürülmesinin önemine dikkati çeken Kendirli, "Türkiye'nin dışında Orta Doğu bölgesinde, Filistin, Irak, Suriye, Mısır ve mazlumların bulunduğu tüm İslam coğrafyalarındaki ihtiyaç sahiplerini unutmamalıyız. Kurban Bayramı vesilesiyle, tüm dünyada barış, huzur, sağlık ve mutluluğun daim olmasını Yüce Allah'tan diliyorum." ifadelerini kullandı.Belediye Başkanı Bahçeci, mesajında, kentte birlik ve beraberlik içinde, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü duygularıyla bayramın geçmesini temenni etti.Dini bayramların toplumda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olduğunu, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin örneklerinin sergilendiğini vurgulayan Bahçeci, "Hemşehrilerimizin bayramını en içten duygularımla kutluyor, güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum." açıklamasında bulundu.AK Parti İl Başkan Aslan ise vatandaşların yardımlaşma ve dayanışma duygusunun doruklara ulaştığı Kurban Bayramı'nı tebrik etti. Bayramlarda birlik ve beraberliğin arttığını, bir ve beraber olma kültürünün yeni nesillere aktarıldığını vurgulayan Aslan, şunları kaydetti: "Gençlerimize, yeni nesillere birlik ve beraberlik duygusunu aktarmalıyız. Bayramda birbirimize daha bir candan sarılmalı, yaralarını sarmalıyız. Kurban Bayramı’nın milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyor, sevginin, şefkatin, yardımlaşma ve dayanışmanın doruklara ulaşmasını temenni ediyorum."
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Kendirli, mesajında, Kurban Bayramı’nın barış, esenlik, birlik ve beraberlik getirmesini diledi.

İhtiyaç sahipleri, yoksul, garip ve kimsesizlerin yüzünün bayram vesilesiyle güldürülmesinin önemine dikkati çeken Kendirli, "Türkiye'nin dışında Orta Doğu bölgesinde, Filistin, Irak, Suriye, Mısır ve mazlumların bulunduğu tüm İslam coğrafyalarındaki ihtiyaç sahiplerini unutmamalıyız. Kurban Bayramı vesilesiyle, tüm dünyada barış, huzur, sağlık ve mutluluğun daim olmasını Yüce Allah'tan diliyorum." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Bahçeci, mesajında, kentte birlik ve beraberlik içinde, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü duygularıyla bayramın geçmesini temenni etti.

Dini bayramların toplumda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olduğunu, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin örneklerinin sergilendiğini vurgulayan Bahçeci, "Hemşehrilerimizin bayramını en içten duygularımla kutluyor, güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum." açıklamasında bulundu.

AK Parti İl Başkan Aslan ise vatandaşların yardımlaşma ve dayanışma duygusunun doruklara ulaştığı Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Bayramlarda birlik ve beraberliğin arttığını, bir ve beraber olma kültürünün yeni nesillere aktarıldığını vurgulayan Aslan, şunları kaydetti:

"Gençlerimize, yeni nesillere birlik ve beraberlik duygusunu aktarmalıyız. Bayramda birbirimize daha bir candan sarılmalı, yaralarını sarmalıyız. Kurban Bayramı’nın milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyor, sevginin, şefkatin, yardımlaşma ve dayanışmanın doruklara ulaşmasını temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.