pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

19.08.2018 - 15:58, Güncelleme: 19.08.2018 - 15:58
 

Kurban Bayramı'na Doğru

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti ve CHP Eskişehir milletvekilleri, Kurban Bayramı'nı yayımladıkları mesajlarla kutladı. AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti ve CHP Eskişehir milletvekilleri, Kurban Bayramı'nı yayımladıkları mesajlarla kutladı. AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan mesajında, Türkiye'nin milli ve manevi kültürünün tazelenerek güçlendiğini belirterek, yaklaşan Kurban Bayramı'nın tüm ülkeye bereket getirmesi dileklerini iletti. Dünyaya yön vermeye çalışan güçlere karşı birlik ve beraberlik içinde olmak gerektiğini kaydeden Karacan, "Kutlayacağımız Kurban Bayramımızın bizleri 'Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız' düsturuyla çıktığımız bu yolda daha çok güçlendireceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı. AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay da bayramların önemine değinerek, "Sevinçler, sevdiklerimizle, şehrimizle ve ülkemizle ortak paylaşabildiğimiz, tek yürek olabildiğimiz zamanlarda anlam bulur. Bu bayramda, öncelikle, göğsünü ülkesine siper etmiş, vatanı ve milleti için bir an dahi şüphe etmeden can vermiş aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, ailelerinin bayramını içtenlikle kutluyorum." dedi. CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü de adalet ve barışın egemen olduğu, demokrasi ve özgürlükleri büyüten bir Türkiye dileğinde bulunarak, Eskişehirlilerin bayramını kutladı.CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer de mesajında "Kurban Bayramı’nın ülkemize, adalet, barış, mutluluk, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, emeklinin, emekçinin, çiftçinin emeğinin karşılığını aldığı nice bayramlar diliyorum." ifadelerine yer verdi.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti ve CHP Eskişehir milletvekilleri, Kurban Bayramı'nı yayımladıkları mesajlarla kutladı. AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti ve CHP Eskişehir milletvekilleri, Kurban Bayramı'nı yayımladıkları mesajlarla kutladı.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan mesajında, Türkiye'nin milli ve manevi kültürünün tazelenerek güçlendiğini belirterek, yaklaşan Kurban Bayramı'nın tüm ülkeye bereket getirmesi dileklerini iletti.

Dünyaya yön vermeye çalışan güçlere karşı birlik ve beraberlik içinde olmak gerektiğini kaydeden Karacan, "Kutlayacağımız Kurban Bayramımızın bizleri 'Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız' düsturuyla çıktığımız bu yolda daha çok güçlendireceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay da bayramların önemine değinerek, "Sevinçler, sevdiklerimizle, şehrimizle ve ülkemizle ortak paylaşabildiğimiz, tek yürek olabildiğimiz zamanlarda anlam bulur. Bu bayramda, öncelikle, göğsünü ülkesine siper etmiş, vatanı ve milleti için bir an dahi şüphe etmeden can vermiş aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, ailelerinin bayramını içtenlikle kutluyorum." dedi.

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü de adalet ve barışın egemen olduğu, demokrasi ve özgürlükleri büyüten bir Türkiye dileğinde bulunarak, Eskişehirlilerin bayramını kutladı.

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer de mesajında "Kurban Bayramı’nın ülkemize, adalet, barış, mutluluk, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, emeklinin, emekçinin, çiftçinin emeğinin karşılığını aldığı nice bayramlar diliyorum." ifadelerine yer verdi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.