pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

10.09.2016 - 17:03, Güncelleme: 10.09.2016 - 17:03
 

Kurban Bayramı'na Doğru

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Günay, mesaj yayımladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Belediye Başkanı Büyükerşen, mesajında, bayram coşkusuna, birliğe, dirliğe, beraberliğe, barışa ve huzura hasret kalınan, yüzlerce yiğit evladın vatan için yitirildiği bu günlerde yeniden kucaklaşmanın, kırgınlıkları unutmanın güzel olacağını ifade etti.Büyükerşen, bu güzel duyguların gerçeklemesi temennisiyle tüm İslam aleminin ve Eskişehir halkının Kurban Bayramı'nı kutladı.- Milletvekili GünayAK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ise, bayramların, birlik ve beraberliği pekiştirmek, paylaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamak ve bu kültürü yeni nesillere aktarmak için anlamlı günler ve önemli bir fırsat olduğunu kaydetti.Başta kahraman asker ve polisler olmak üzere Eskişehir halkının ve tüm milletin mübarek Kurban Bayramı'nı kutlayan Günay, mesajında, şu ifadelere yer verdi:"Millet olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bir dönemde benim hemşehrilerimden bu bayramda ricam, küslüklerinizi bir kenara bırakın, ailenizle, komşunuzla, varsa dargın olduklarınızla, kısacası tüm insanlarla bayramlaşın. Bu bayram hem güzel şehrimiz hem de ülkemiz için birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesi, bir nişanesi olsun. Çünkü bu bayram 15 Temmuz sonrası yaşadığımız ilk bayramımız, yeni dönemin ilk bayramı. Millet olarak huzurlu bir bayram geçirmemiz için gerek sınırlarımız içerisinde gerekse sınır ötesinde her türlü terör örgütüyle mücadele eden güvenlik güçlerimizi de unutmuyoruz, kalbimiz ve dualarımız onlarla."
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Günay, mesaj yayımladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Büyükerşen, mesajında, bayram coşkusuna, birliğe, dirliğe, beraberliğe, barışa ve huzura hasret kalınan, yüzlerce yiğit evladın vatan için yitirildiği bu günlerde yeniden kucaklaşmanın, kırgınlıkları unutmanın güzel olacağını ifade etti.

Büyükerşen, bu güzel duyguların gerçeklemesi temennisiyle tüm İslam aleminin ve Eskişehir halkının Kurban Bayramı'nı kutladı.


- Milletvekili Günay

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ise, bayramların, birlik ve beraberliği pekiştirmek, paylaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamak ve bu kültürü yeni nesillere aktarmak için anlamlı günler ve önemli bir fırsat olduğunu kaydetti.

Başta kahraman asker ve polisler olmak üzere Eskişehir halkının ve tüm milletin mübarek Kurban Bayramı'nı kutlayan Günay, mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Millet olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bir dönemde benim hemşehrilerimden bu bayramda ricam, küslüklerinizi bir kenara bırakın, ailenizle, komşunuzla, varsa dargın olduklarınızla, kısacası tüm insanlarla bayramlaşın. Bu bayram hem güzel şehrimiz hem de ülkemiz için birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesi, bir nişanesi olsun. Çünkü bu bayram 15 Temmuz sonrası yaşadığımız ilk bayramımız, yeni dönemin ilk bayramı. Millet olarak huzurlu bir bayram geçirmemiz için gerek sınırlarımız içerisinde gerekse sınır ötesinde her türlü terör örgütüyle mücadele eden güvenlik güçlerimizi de unutmuyoruz, kalbimiz ve dualarımız onlarla."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.