pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

10.09.2016 - 15:53, Güncelleme: 10.09.2016 - 15:53
 

Kurban Bayramı'na Doğru

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.Başkan Akyürek, mesajında, Kurban Bayramı'nın bütün...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.Başkan Akyürek, mesajında, Kurban Bayramı'nın bütün İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.Bayramların toplumsal hayat açısından çok büyük bir öneme ve değere sahip olduğunu belirten Akyürek, mesajında şunlara yer verdi:"Bildiğiniz gibi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından insanımızın, Türkiye'nin bekası dendiğinde, vatan dendiğinde nasıl birleştiğini gördük. Bundan sonra dört bir taraftan saldıran, birleşerek hareket eden bütün terör örgütlerine ve şer güçlere karşı dayanışmayı, birlikteliği devam ettirmemiz gerekiyor. Toplumumuzu bir arada tutan temel dinamikleri hedef alan terör olayları hiçbir şekilde amacına ulaşamayacaktır. Bu bayramın da birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini, aramızda sevgi ve saygının yaygınlaşmasına vesile olmasını diliyorum. Ülkemizin, Büyük Türkiye hedefi doğrultusunda huzur ve güvenlik içinde güzel bir geleceğe yürümesi en büyük arzumuzdur."
KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.Başkan Akyürek, mesajında, Kurban Bayramı'nın bütün...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

Başkan Akyürek, mesajında, Kurban Bayramı'nın bütün İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Bayramların toplumsal hayat açısından çok büyük bir öneme ve değere sahip olduğunu belirten Akyürek, mesajında şunlara yer verdi:

"Bildiğiniz gibi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından insanımızın, Türkiye'nin bekası dendiğinde, vatan dendiğinde nasıl birleştiğini gördük. Bundan sonra dört bir taraftan saldıran, birleşerek hareket eden bütün terör örgütlerine ve şer güçlere karşı dayanışmayı, birlikteliği devam ettirmemiz gerekiyor. Toplumumuzu bir arada tutan temel dinamikleri hedef alan terör olayları hiçbir şekilde amacına ulaşamayacaktır. Bu bayramın da birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini, aramızda sevgi ve saygının yaygınlaşmasına vesile olmasını diliyorum. Ülkemizin, Büyük Türkiye hedefi doğrultusunda huzur ve güvenlik içinde güzel bir geleceğe yürümesi en büyük arzumuzdur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.