pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

10.09.2016 - 12:43, Güncelleme: 10.09.2016 - 12:43
 

Kurban Bayramı'na Doğru

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Çelik, mesajında, İslam dininin, sahip olduklarımızı...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Çelik, mesajında, İslam dininin, sahip olduklarımızı ihtiyaç sahipleriyle paylaşmanın erdemini hatırlattığını, gündelik hayatın telaşı içinde unutulan bu erdemleri ve inceliği hatırlamak için bayramların birer vesile olduğunu ifade etti.Bu bayramda dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulması dileğinde bulunan Çelik, şunları kaydetti:"Bayramlar, birleştirici ve bütünleştirici özelliği yanında gelenek ve göreneklerimizin gelecek kuşaklara aktarılması bakımından toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları ile sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı, kırılan gönüllerin onarıldığı, toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı, kültür ve inanç değerlerimizin güç kazandığı bayramlarımızdan biri olan Kurban Bayramı'nı milletçe kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yüce dinimiz, sahip olduklarımızı ihtiyaç sahipleriyle paylaşmanın erdemini hatırlatır. Gündelik hayatın telaşı içinde unutulan bu erdemleri ve inceliği hatırlamak için bayramlar birer vesiledir. Bu güzel duyguları hayatımıza egemen kıldığımız sürece, inanıyorum ki daha güzel günlere ulaşacağız. Bu bayramda dargınlıklar ve kırgınlıklar unutulmalı, aile büyüklerimizi, akrabalarımızı, dostlarımızı, komşularımızı ziyaretle, birlik ve kaynaşmamızı arttırarak geleceğe ait umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Ayrıca hasta, yoksul ve kimsesizleri, huzur evlerindeki yaşlılarımızı, yetiştirme yurtlarındaki çocuklarımızı, şehit yakınları ve gazilerimiz ile engellilerimizi de hatırlayarak bayram ziyaretlerimizde onlara da mutlaka yer vermeli ve özenle kucak açarak bayramımızı bu insanlarımızın tebessümü ile aydınlatmalıyız. O güzel insanlara yalnız olmadıklarını hissettirebildiğimiz ve ihtiyaç sahiplerinin dertlerine çare olabildiğimiz ölçüde bayramlara yüklediğimiz anlam daha da önem kazanacaktır."Vali Çelik, bayram dolayısıyla artacak olan trafik yoğunluğu ile ilgili kent genelinde trafik kontrollerinin hassasiyetle yürütüleceğini aktardı.Çelik, "Milletimiz, huzur ortamını, birlik beraberlik ve kardeşliğimizi bozmaya yönelik hain terör saldırılarına güvenlik güçleri ve halkıyla birlikte karşı koyarak, asla taviz vermeden azim ve kararlılıkla mücadelesini sürdürecektir. Bu vesileyle bir kez daha aziz şehitlerimize Allah' tan rahmet diliyor, gazilerimizi de şükranla anıyorum. Bayram nedeniyle artacak olan trafik yoğunluğu ile ilgili Eskişehir genelinde trafik kontrolleri hassasiyetle yürütülecektir. Sürücülerimizin de trafik kurallarına uyarak gerekli duyarlılığı göstereceklerine inanıyorum. Bu duygularla kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan değerli mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının, çalışmalarımızda katkılarını esirgemeyen değerli basın mensuplarının, Eskişehirli hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını müjdelere vesile olması dileklerimle kutlarım." ifadelerini kullandı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Çelik, mesajında, İslam dininin, sahip olduklarımızı...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Çelik, mesajında, İslam dininin, sahip olduklarımızı ihtiyaç sahipleriyle paylaşmanın erdemini hatırlattığını, gündelik hayatın telaşı içinde unutulan bu erdemleri ve inceliği hatırlamak için bayramların birer vesile olduğunu ifade etti.

Bu bayramda dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulması dileğinde bulunan Çelik, şunları kaydetti:

"Bayramlar, birleştirici ve bütünleştirici özelliği yanında gelenek ve göreneklerimizin gelecek kuşaklara aktarılması bakımından toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları ile sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı, kırılan gönüllerin onarıldığı, toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı, kültür ve inanç değerlerimizin güç kazandığı bayramlarımızdan biri olan Kurban Bayramı'nı milletçe kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yüce dinimiz, sahip olduklarımızı ihtiyaç sahipleriyle paylaşmanın erdemini hatırlatır. Gündelik hayatın telaşı içinde unutulan bu erdemleri ve inceliği hatırlamak için bayramlar birer vesiledir. Bu güzel duyguları hayatımıza egemen kıldığımız sürece, inanıyorum ki daha güzel günlere ulaşacağız. Bu bayramda dargınlıklar ve kırgınlıklar unutulmalı, aile büyüklerimizi, akrabalarımızı, dostlarımızı, komşularımızı ziyaretle, birlik ve kaynaşmamızı arttırarak geleceğe ait umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Ayrıca hasta, yoksul ve kimsesizleri, huzur evlerindeki yaşlılarımızı, yetiştirme yurtlarındaki çocuklarımızı, şehit yakınları ve gazilerimiz ile engellilerimizi de hatırlayarak bayram ziyaretlerimizde onlara da mutlaka yer vermeli ve özenle kucak açarak bayramımızı bu insanlarımızın tebessümü ile aydınlatmalıyız. O güzel insanlara yalnız olmadıklarını hissettirebildiğimiz ve ihtiyaç sahiplerinin dertlerine çare olabildiğimiz ölçüde bayramlara yüklediğimiz anlam daha da önem kazanacaktır."

Vali Çelik, bayram dolayısıyla artacak olan trafik yoğunluğu ile ilgili kent genelinde trafik kontrollerinin hassasiyetle yürütüleceğini aktardı.

Çelik, "Milletimiz, huzur ortamını, birlik beraberlik ve kardeşliğimizi bozmaya yönelik hain terör saldırılarına güvenlik güçleri ve halkıyla birlikte karşı koyarak, asla taviz vermeden azim ve kararlılıkla mücadelesini sürdürecektir. Bu vesileyle bir kez daha aziz şehitlerimize Allah' tan rahmet diliyor, gazilerimizi de şükranla anıyorum. Bayram nedeniyle artacak olan trafik yoğunluğu ile ilgili Eskişehir genelinde trafik kontrolleri hassasiyetle yürütülecektir. Sürücülerimizin de trafik kurallarına uyarak gerekli duyarlılığı göstereceklerine inanıyorum. Bu duygularla kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan değerli mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının, çalışmalarımızda katkılarını esirgemeyen değerli basın mensuplarının, Eskişehirli hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını müjdelere vesile olması dileklerimle kutlarım." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.