pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kulu'da Aşure Dağıtımı

18.10.2017 - 14:08, Güncelleme: 18.10.2017 - 14:08
 

Kulu'da Aşure Dağıtımı

KONYA (AA) - Konya'nın Kulu ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından 3 bin kişilik aşure dağıtıldı. Aşure dağıtımı, Halime Hatun Camii, Merkez...

KONYA (AA) - Konya'nın Kulu ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından 3 bin kişilik aşure dağıtıldı. Aşure dağıtımı, Halime Hatun Camii, Merkez Camii ve Kulu Sanayi Sitesi olmak üzere 3 noktada yapıldı.Oda çalışanların katıldığı aşüre dağıtımında konuşan Kulu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Yurttaş, "Düzenlemiş olduğumuz program kapsamında 3 yerde ve 3 bin kişiye aşure dağıtımını yapmaktayız. Esnaflarımız adına yapmış olduğumuz bu program hayırlı ve uğurlu olsun. Allah tekrarını nasip etsin." ifadelerini kullandı.
KONYA (AA) - Konya'nın Kulu ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından 3 bin kişilik aşure dağıtıldı. Aşure dağıtımı, Halime Hatun Camii, Merkez...

KONYA (AA) - Konya'nın Kulu ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından 3 bin kişilik aşure dağıtıldı.

Aşure dağıtımı, Halime Hatun Camii, Merkez Camii ve Kulu Sanayi Sitesi olmak üzere 3 noktada yapıldı.

Oda çalışanların katıldığı aşüre dağıtımında konuşan Kulu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Yurttaş, "Düzenlemiş olduğumuz program kapsamında 3 yerde ve 3 bin kişiye aşure dağıtımını yapmaktayız. Esnaflarımız adına yapmış olduğumuz bu program hayırlı ve uğurlu olsun. Allah tekrarını nasip etsin." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.