pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Koyunlar Son Anda Telef Olmaktan Kurtarıldı

01.11.2017 - 15:48, Güncelleme: 01.11.2017 - 15:48
 

Koyunlar Son Anda Telef Olmaktan Kurtarıldı

Ankara'daki bir ahırda çıkan yangında çok sayıda koyun telef olmaktan son anda kurtarıldı

ANKARA (AA) - Başkentte bir ahırda çıkan yangında çok sayıda koyun telef olmaktan son anda kurtarıldı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Yenimahalle ilçesi Varlık Mahallesi'ndeki bir ahırda meydana gelen yangına müdahale etti. Kısa sürede olay yerine intikal eden ve yangını söndüren ekipler, ahırda mahsur kalan çok sayıda koyunu kurtararak sahibine teslim etti.İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri, yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı.
Ankara'daki bir ahırda çıkan yangında çok sayıda koyun telef olmaktan son anda kurtarıldı

ANKARA (AA) - Başkentte bir ahırda çıkan yangında çok sayıda koyun telef olmaktan son anda kurtarıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Yenimahalle ilçesi Varlık Mahallesi'ndeki bir ahırda meydana gelen yangına müdahale etti.

Kısa sürede olay yerine intikal eden ve yangını söndüren ekipler, ahırda mahsur kalan çok sayıda koyunu kurtararak sahibine teslim etti.

İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri, yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.