pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Koyulhisar\'da Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Verildi

19.12.2013 - 19:51, Güncelleme: 19.12.2013 - 19:51
 

Koyulhisar\'da Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Verildi

Sivas Koyulhisar\'da Elmas Zihni Tuncer Anaokulu öğrencilerine ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.

Koyulhisar ilçesi Elmas Zihni Tuncer Anaokulu öğrencilerine ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi. Çocuklarla bir oyun havasında dişlerin nasıl fırçalanması gerektiğini uygulamalı bir şekilde anlatan Diş Hekimi Taner Sever, "Çocukların diş problemi yaşamadan diş hekimi ile temasının çok önemli olduğunu sempatik ortamlar kullanılarak tanışılması çok önemli. Çocukların dişleri apseli ağrılı bir şekilde diş hekimi ile tanışmalarını tavsiye etmiyoruz. Çocuklarımızı kesinlikle asitli içeceklerden uzak tutmamız bunların yerine kalsiyum nitelikli hayvansal ürünlerin tüketilmesi çok önemli" dedi. Anaokulu Müdürü Coşkun Yüce'de amaçlarının öğrencilere ağız ve diş sağlığı bilinci kazandırmak olduğunu belirtti. Sever, öğrencilere daha sonra diş fırçası hediye etti. sivas ilçe haberleri
Sivas Koyulhisar\'da Elmas Zihni Tuncer Anaokulu öğrencilerine ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.

Koyulhisar ilçesi Elmas Zihni Tuncer Anaokulu öğrencilerine ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.

Çocuklarla bir oyun havasında dişlerin nasıl fırçalanması gerektiğini uygulamalı bir şekilde anlatan Diş Hekimi Taner Sever, "Çocukların diş problemi yaşamadan diş hekimi ile temasının çok önemli olduğunu sempatik ortamlar kullanılarak tanışılması çok önemli. Çocukların dişleri apseli ağrılı bir şekilde diş hekimi ile tanışmalarını tavsiye etmiyoruz. Çocuklarımızı kesinlikle asitli içeceklerden uzak tutmamız bunların yerine kalsiyum nitelikli hayvansal ürünlerin tüketilmesi çok önemli" dedi.

Anaokulu Müdürü Coşkun Yüce'de amaçlarının öğrencilere ağız ve diş sağlığı bilinci kazandırmak olduğunu belirtti.

Sever, öğrencilere daha sonra diş fırçası hediye etti. sivas ilçe haberleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.