pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'daki "Gürültü" Cinayeti

08.06.2017 - 11:53, Güncelleme: 08.06.2017 - 11:53
 

Konya'daki "Gürültü" Cinayeti

Adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan biri tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da Suriyeli iki grup arasında "gürültü" nedeniyle çıkan ve bir kişinin öldüğü olayla ilgili adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan biri tutuklandı. Merkez Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi'nde yaşanan olayla ilgili 6 Suriye uyruklu şüphelinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 8'e yükseldi.İfadeleri alınan 8 zanlı, polisteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Hasan El A. (23) tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla olmak üzere 7'si de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Merkez Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi'nde 6 Haziran'da Suriyeli iki grup arasında "gürültü" nedeniyle çıkan kavgada, bıçakla yaralanan Suriye uyruklu Muhammed El Ahmed (23) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Polis olaydan kısa süre sonra 2 şüpheliyi evlerinde gözaltına almıştı.
Adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan biri tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da Suriyeli iki grup arasında "gürültü" nedeniyle çıkan ve bir kişinin öldüğü olayla ilgili adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan biri tutuklandı.

Merkez Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi'nde yaşanan olayla ilgili 6 Suriye uyruklu şüphelinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 8'e yükseldi.

İfadeleri alınan 8 zanlı, polisteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden Hasan El A. (23) tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla olmak üzere 7'si de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Merkez Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi'nde 6 Haziran'da Suriyeli iki grup arasında "gürültü" nedeniyle çıkan kavgada, bıçakla yaralanan Suriye uyruklu Muhammed El Ahmed (23) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Polis olaydan kısa süre sonra 2 şüpheliyi evlerinde gözaltına almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.