pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Uyuşturucu Operasyonu

27.07.2018 - 12:43, Güncelleme: 27.07.2018 - 12:43
 

Konya'da Uyuşturucu Operasyonu

Valizinde 150 gram kokain ile 25 bin uyuşturucu hap ele geçirilen kişi gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da, polisin uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyonunda bir zanlı gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir kişinin İstanbul'dan Konya'ya uyuşturucu getireceği bilgisine ulaştı.Ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından kente otobüsle gelen Sabri Ö'yü, (64) merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi'nde yakaladı.Polis ekiplerince zanlının valizinde yapılan aramada, 150 gram kokain ile 25 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.Zanlı, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Valizinde 150 gram kokain ile 25 bin uyuşturucu hap ele geçirilen kişi gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da, polisin uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyonunda bir zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir kişinin İstanbul'dan Konya'ya uyuşturucu getireceği bilgisine ulaştı.

Ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından kente otobüsle gelen Sabri Ö'yü, (64) merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi'nde yakaladı.

Polis ekiplerince zanlının valizinde yapılan aramada, 150 gram kokain ile 25 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

Zanlı, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.