pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da "Ulusal Öğrenci Sempozyumu"

29.04.2019 - 14:08, Güncelleme: 29.04.2019 - 14:08
 

Konya'da "Ulusal Öğrenci Sempozyumu"

TİMAV Genel Başkanı Ecevit Öksüz:- "Gençlik varsa yenilik, heyecan ve mücadele vardır. Eğitim öğretim adına da yeni dinamikleri gençlerin müzakere edecek olması büyük kazanımdır"

KONYA (AA) - Türkiye imam Hatipliler Vakfı (TİMAV) Genel Başkanı Ecevit Öksüz, "Gençlik varsa yenilik, heyecan ve mücadele vardır. Eğitim öğretim adına da yeni dinamikleri gençlerin müzakere edecek olması büyük kazanımdır." dedi.Konya'da, TİMAV, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Mahmut Sami Ramazanoğlu İmam Hatip Lisesi iş birliğinde, Mevlana Kültür Merkezi'nde "Ulusal Öğrenci Sempozyumu" düzenlendi.Öksüz, sempozyumun açılışında yaptığı konuşmada, etkinlikte İngilizce sunum yapacak kadar kendisini yetiştiren öğrencileri tebrik etti.Sempozyumdaki sunumların önemine işaret eden Öksüz, "Gençlik varsa yenilik, heyecan ve mücadele vardır. Bugün eğitim öğretim adına da yeni dinamikleri gençlerin müzakere edecek olması büyük kazanımdır. Ciddi beklenti içindeyiz. Bildirileri heyecanla takip edeceğiz. Eğitim sistemi ve öğretmenlerimizden büyük beklentimiz olacak ama eğitimden en büyük beklentimiz gönüller inşa etmektir." diye konuştu. Sempozyum Koordinatörü Aysun Mete ise ülke genelinden 18 okulun destek verdiği programın yarın sona ereceğini dile getirdi. Mahmut Sami Ramazanoğlu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nurullah Aktürk ise öğrencilerinin sempozyuma uzun soluklu çalışmayla hazırlandığını ifade etti.Sempozyuma 18 okuldan katılan 75 öğrenci, "2023 Vizyonu Doğrultusunda Eğitimin Yeni Dinamikleri ve Öğrenci Beklentileri" başlığında, yabancı dilde 32 bildiri ve 25 poster sunumu yaptı.
TİMAV Genel Başkanı Ecevit Öksüz:- "Gençlik varsa yenilik, heyecan ve mücadele vardır. Eğitim öğretim adına da yeni dinamikleri gençlerin müzakere edecek olması büyük kazanımdır"

KONYA (AA) - Türkiye imam Hatipliler Vakfı (TİMAV) Genel Başkanı Ecevit Öksüz, "Gençlik varsa yenilik, heyecan ve mücadele vardır. Eğitim öğretim adına da yeni dinamikleri gençlerin müzakere edecek olması büyük kazanımdır." dedi.

Konya'da, TİMAV, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Mahmut Sami Ramazanoğlu İmam Hatip Lisesi iş birliğinde, Mevlana Kültür Merkezi'nde "Ulusal Öğrenci Sempozyumu" düzenlendi.

Öksüz, sempozyumun açılışında yaptığı konuşmada, etkinlikte İngilizce sunum yapacak kadar kendisini yetiştiren öğrencileri tebrik etti.

Sempozyumdaki sunumların önemine işaret eden Öksüz, "Gençlik varsa yenilik, heyecan ve mücadele vardır. Bugün eğitim öğretim adına da yeni dinamikleri gençlerin müzakere edecek olması büyük kazanımdır. Ciddi beklenti içindeyiz. Bildirileri heyecanla takip edeceğiz. Eğitim sistemi ve öğretmenlerimizden büyük beklentimiz olacak ama eğitimden en büyük beklentimiz gönüller inşa etmektir." diye konuştu.

Sempozyum Koordinatörü Aysun Mete ise ülke genelinden 18 okulun destek verdiği programın yarın sona ereceğini dile getirdi.

Mahmut Sami Ramazanoğlu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nurullah Aktürk ise öğrencilerinin sempozyuma uzun soluklu çalışmayla hazırlandığını ifade etti.

Sempozyuma 18 okuldan katılan 75 öğrenci, "2023 Vizyonu Doğrultusunda Eğitimin Yeni Dinamikleri ve Öğrenci Beklentileri" başlığında, yabancı dilde 32 bildiri ve 25 poster sunumu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.