pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya’da Tarihi Eser Operasyonu

19.02.2019 - 22:03, Güncelleme: 19.02.2019 - 22:03
 

Konya’da Tarihi Eser Operasyonu

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir İlçesinde tarihi eser olduğu değerlendirilen, üzerinde resimler ve yazılar bulunan ceylan derisi ile koruma kabı ele geçirildi.İl...

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir İlçesinde tarihi eser olduğu değerlendirilen, üzerinde resimler ve yazılar bulunan ceylan derisi ile koruma kabı ele geçirildi.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptığı istihbarat çalışmaları sonucu Seydişehir ilçesi Karabulak Mahallesi’nde ikamet eden Veli B'nin tarihi eserler için müşteri aradığını öğrendi. Ekipler Veli B'nin evine operasyon düzenledi. Evin deposu ve garaj olarak kullanılan bölümünde yapılan aramada toprağa gömülü vaziyette tarihi eser olduğu değerlendirilen üzerinde resimler ve yazılar bulunan ceylan derisi ile yine, ceylan derisinden üzeri taşlarla süslü bereket tanrısı figürü olan koruyucu muhafaza kabı ele geçirildi.Gözaltına alınan şüpheli Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.
KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir İlçesinde tarihi eser olduğu değerlendirilen, üzerinde resimler ve yazılar bulunan ceylan derisi ile koruma kabı ele geçirildi.İl...

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir İlçesinde tarihi eser olduğu değerlendirilen, üzerinde resimler ve yazılar bulunan ceylan derisi ile koruma kabı ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptığı istihbarat çalışmaları sonucu Seydişehir ilçesi Karabulak Mahallesi’nde ikamet eden Veli B'nin tarihi eserler için müşteri aradığını öğrendi.

Ekipler Veli B'nin evine operasyon düzenledi. Evin deposu ve garaj olarak kullanılan bölümünde yapılan aramada toprağa gömülü vaziyette tarihi eser olduğu değerlendirilen üzerinde resimler ve yazılar bulunan ceylan derisi ile yine, ceylan derisinden üzeri taşlarla süslü bereket tanrısı figürü olan koruyucu muhafaza kabı ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.