pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Kurtlar 20 Koyunu Telef Etti

22.10.2016 - 15:28, Güncelleme: 22.10.2016 - 15:28
 

Konya'da Kurtlar 20 Koyunu Telef Etti

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde, ahıra giren kurtlar, 20 koyunu telef etti. Çimencik Mahallesi'nde yaşayan Tahsin Güngör’ün (66) ahırına giren...

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde, ahıra giren kurtlar, 20 koyunu telef etti. Çimencik Mahallesi'nde yaşayan Tahsin Güngör’ün (66) ahırına giren kurtlar, koyunlara saldırdı.Kurtlar, 20 koyunu telef ederken, 10 koyunu da yaraladı.Koyunlarının bir ayda 2 kez kurt saldırısına uğradığını ifade eden Güngör, "Toplamda 50 koyunum telef oldu. Yapacak bir şey yok." dedi.Çimencik Mahalle Muhtarı Eşref Türkmen ise, köy olarak tedirgin olduklarını belirterek, "Şu anda havalar iyi. Bu zamanda bu saldırıyı yapan kurtlar, kış gelince insanlara bile saldırabilir. Korkuyoruz. Yetkililerden tek isteğim bu durumun önüne geçmeleridir." diye konuştu.
KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde, ahıra giren kurtlar, 20 koyunu telef etti. Çimencik Mahallesi'nde yaşayan Tahsin Güngör’ün (66) ahırına giren...

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde, ahıra giren kurtlar, 20 koyunu telef etti.

Çimencik Mahallesi'nde yaşayan Tahsin Güngör’ün (66) ahırına giren kurtlar, koyunlara saldırdı.

Kurtlar, 20 koyunu telef ederken, 10 koyunu da yaraladı.

Koyunlarının bir ayda 2 kez kurt saldırısına uğradığını ifade eden Güngör, "Toplamda 50 koyunum telef oldu. Yapacak bir şey yok." dedi.

Çimencik Mahalle Muhtarı Eşref Türkmen ise, köy olarak tedirgin olduklarını belirterek, "Şu anda havalar iyi. Bu zamanda bu saldırıyı yapan kurtlar, kış gelince insanlara bile saldırabilir. Korkuyoruz. Yetkililerden tek isteğim bu durumun önüne geçmeleridir." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.