pendik escort bayan
ak

Konya'da Karayolunda Erkek Cesedinin Bulunması

20.09.2017 - 23:48, Güncelleme: 20.09.2017 - 23:48
 

Konya'da Karayolunda Erkek Cesedinin Bulunması

KONYA (AA) - Konya'da, karayolunda cesedi bulunan kişinin kimliği tespit edildi.Jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonunda ölen kişinin, Sarayönü ilçesi...

KONYA (AA) - Konya'da, karayolunda cesedi bulunan kişinin kimliği tespit edildi.Jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonunda ölen kişinin, Sarayönü ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde yaşayan Orhan Yangöz olduğu belirlendi. Olaydan bir gün önce evinden ayrılan Yangöz'ün ailesi tarafından da arandığı öğrenildi.Yangöz'e çarpan aracın plakası ve sürücüsünün belirlenmesi için başlatılan çalışmaların ise sürdüğü bildirildi.14 Eylül'de, Konya-Afyonkarahisar karayolunun 30. kilometresinde, yolda erkek cesedi gören vatandaşlar durumu ilgililere bildirmiş, aracın çarpması sonucu olduğu değerlendirilen ve kime ait olduğu belirlenemeyen ceset, otopsi için Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gönderilmişti.
KONYA (AA) - Konya'da, karayolunda cesedi bulunan kişinin kimliği tespit edildi.Jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonunda ölen kişinin, Sarayönü ilçesi...

KONYA (AA) - Konya'da, karayolunda cesedi bulunan kişinin kimliği tespit edildi.

Jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonunda ölen kişinin, Sarayönü ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde yaşayan Orhan Yangöz olduğu belirlendi.

Olaydan bir gün önce evinden ayrılan Yangöz'ün ailesi tarafından da arandığı öğrenildi.

Yangöz'e çarpan aracın plakası ve sürücüsünün belirlenmesi için başlatılan çalışmaların ise sürdüğü bildirildi.

14 Eylül'de, Konya-Afyonkarahisar karayolunun 30. kilometresinde, yolda erkek cesedi gören vatandaşlar durumu ilgililere bildirmiş, aracın çarpması sonucu olduğu değerlendirilen ve kime ait olduğu belirlenemeyen ceset, otopsi için Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gönderilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.