pendik escort bayan
ak

Konya Dağ Bisikleti Kupası Yarışları

22.10.2017 - 21:08, Güncelleme: 22.10.2017 - 21:08
 

Konya Dağ Bisikleti Kupası Yarışları

- Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konya'da düzenlenen organizasyon sona erdi- Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Küçükbakırcı: - "Yarışmaya 70'i yabancı toplam 260 sporcu kaydını yaptırdı

KONYA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Konya Büyükşehir Belediyesince organize edilen Konya Dağ Bisikleti Kupası yarışları tamamlandı.Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Meram Yeniyol'da düzenlenen yarışmada, bu sene yapılan dağ bisikletleri organizazyonlarının içerisinde en fazla katılımcıya sahip yarışma olduğunu söyledi. Yarışmaya yerli ve yabancı birçok sporcunun ilgi gösterdiğini ifade eden Küçükbakırcı, "Yarışmaya 70'i yabancı toplam 260 sporcu kaydını yaptırdı. Sporculardan ve misafirlerimizden son derece olumlu dönüşler aldık." dedi. Küçükbakırcı, federasyon başkanlığına bir yıl önce geldiklerini belirterek, "Federasyonumuz çok iyi yerlere doğru gidiyor. Sporcusunun bitmiş olduğu bir yerden alıp bugün bir organizasyonda 260 katılımcı ile yarışlar düzenliyoruz. Bu da kolay olmadı. Bisikletin nerelere geldiğini gösteriyor. İnşallah bundan sonra da organizasyonlarımız devam edecek." diye konuştu. Konya Dağ Bisikleti Kupası yarışmasının 2017'nin son organizasyonu olduğunu aktaran Küçükbakırcı, aralık ayında yapacakları çalıştayla 2018'in programını belirleyeceklerini sözlerine ekledi. Yarışlar sonunda yıldız erkeklerde Ceylan Esat, master erkeklerde Germen Turgay, genç erkeklerde Doğan Halil İbrahim, elit erkeklerde Sint Sov Anton ve yıldız bayanlar kategorisinde Bekar Azize birincilik elde etti.Sporculara kupa ve madalyalarını Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ve diğer yetkililer verdi.
- Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konya'da düzenlenen organizasyon sona erdi- Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Küçükbakırcı: - "Yarışmaya 70'i yabancı toplam 260 sporcu kaydını yaptırdı


KONYA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Konya Büyükşehir Belediyesince organize edilen Konya Dağ Bisikleti Kupası yarışları tamamlandı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Meram Yeniyol'da düzenlenen yarışmada, bu sene yapılan dağ bisikletleri organizazyonlarının içerisinde en fazla katılımcıya sahip yarışma olduğunu söyledi.

Yarışmaya yerli ve yabancı birçok sporcunun ilgi gösterdiğini ifade eden Küçükbakırcı, "Yarışmaya 70'i yabancı toplam 260 sporcu kaydını yaptırdı. Sporculardan ve misafirlerimizden son derece olumlu dönüşler aldık." dedi.

Küçükbakırcı, federasyon başkanlığına bir yıl önce geldiklerini belirterek, "Federasyonumuz çok iyi yerlere doğru gidiyor. Sporcusunun bitmiş olduğu bir yerden alıp bugün bir organizasyonda 260 katılımcı ile yarışlar düzenliyoruz. Bu da kolay olmadı. Bisikletin nerelere geldiğini gösteriyor. İnşallah bundan sonra da organizasyonlarımız devam edecek." diye konuştu.

Konya Dağ Bisikleti Kupası yarışmasının 2017'nin son organizasyonu olduğunu aktaran Küçükbakırcı, aralık ayında yapacakları çalıştayla 2018'in programını belirleyeceklerini sözlerine ekledi.

Yarışlar sonunda yıldız erkeklerde Ceylan Esat, master erkeklerde Germen Turgay, genç erkeklerde Doğan Halil İbrahim, elit erkeklerde Sint Sov Anton ve yıldız bayanlar kategorisinde Bekar Azize birincilik elde etti.

Sporculara kupa ve madalyalarını Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ve diğer yetkililer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.