pendik escort bayan
ak

Kocasakal'ın 120 Delegenin İmzasına İhtiyacı Var

17.01.2018 - 12:13, Güncelleme: 17.01.2018 - 12:13
 

Kocasakal'ın 120 Delegenin İmzasına İhtiyacı Var

CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nda "Genel Başkan adayı" olduğunu açıklayan eski İstanbul Baro Başkanı Kocasakal'ın, en az 120 delegenin imzasına ihtiyacı bulunuyor

ANKARA (AA) - CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nda "Genel Başkan adayı" olduğunu açıklayan eski İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal'ın, en az 120 delegenin imzasına ihtiyacı bulunuyor.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden aday olacağı büyük kurultayda, başkanlık yarışına girmek isteyenlerin toplam delegenin yüzde 10'unun imzasıyla başvuru yapması gerekiyor.CHP'nin 16-17 Ocak 2016'da yapılan 35. Olağan Kurultayı'nda toplam bin 238 delegenin varlığı dikkate alındığında, Kocasakal'ın Kılıçdaroğlu'nun karşısına rakip çıkmak için en az 120 delegenin imzasını araması gerekiyor.Son kurultayda tek aday olan Kılıçdaroğlu, bin 238 delegenin kullandığı 990 geçerli oyun tamamını alarak yeniden partinin genel başkanı olmuştu. İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ise adaylık için gerekli delege imzasına ulaşamamıştı.- İnce 177 imzayla aday olmuştuCHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından 5 Eylül 2014'te yapılan 18. Olağanüstü Kurultay'da Yalova Milletvekili Muharrem İnce 177, Kılıçdaroğlu ise 944 imzayla Genel Başkan adayı olmuştu.Kurultayda, Kılıçdaroğlu ile yarışan İnce, sürpriz bir çıkış yaparak 415 oy almıştı. Kılıçdaroğlu ise 740 oy alarak yeniden gelen başkan seçilmişti.Kılıçdaroğlu'nun aldığı oy sayısı, kendisine genel başkan adaylığı için verilen imza sayısının altında kalmıştı.
CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nda "Genel Başkan adayı" olduğunu açıklayan eski İstanbul Baro Başkanı Kocasakal'ın, en az 120 delegenin imzasına ihtiyacı bulunuyor

ANKARA (AA) - CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nda "Genel Başkan adayı" olduğunu açıklayan eski İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal'ın, en az 120 delegenin imzasına ihtiyacı bulunuyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden aday olacağı büyük kurultayda, başkanlık yarışına girmek isteyenlerin toplam delegenin yüzde 10'unun imzasıyla başvuru yapması gerekiyor.

CHP'nin 16-17 Ocak 2016'da yapılan 35. Olağan Kurultayı'nda toplam bin 238 delegenin varlığı dikkate alındığında, Kocasakal'ın Kılıçdaroğlu'nun karşısına rakip çıkmak için en az 120 delegenin imzasını araması gerekiyor.

Son kurultayda tek aday olan Kılıçdaroğlu, bin 238 delegenin kullandığı 990 geçerli oyun tamamını alarak yeniden partinin genel başkanı olmuştu. İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ise adaylık için gerekli delege imzasına ulaşamamıştı.

- İnce 177 imzayla aday olmuştu

CHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından 5 Eylül 2014'te yapılan 18. Olağanüstü Kurultay'da Yalova Milletvekili Muharrem İnce 177, Kılıçdaroğlu ise 944 imzayla Genel Başkan adayı olmuştu.

Kurultayda, Kılıçdaroğlu ile yarışan İnce, sürpriz bir çıkış yaparak 415 oy almıştı. Kılıçdaroğlu ise 740 oy alarak yeniden gelen başkan seçilmişti.

Kılıçdaroğlu'nun aldığı oy sayısı, kendisine genel başkan adaylığı için verilen imza sayısının altında kalmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.