pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kızılcahamam'da Termal Su Çalışması

12.12.2017 - 13:03, Güncelleme: 12.12.2017 - 13:03
 

Kızılcahamam'da Termal Su Çalışması

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi, termal su çıkarılması için sondaj çalışmasına başladı.Törene Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney,...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi, termal su çıkarılması için sondaj çalışmasına başladı.Törene Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Süleyman Acar, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.Güney, törende yaptığı konuşmada, Kızılcahamam için hayatı önemi olan bir sondaj çalışması başlattıklarını belirtti. Termal suyun ısısından, şifasından ve sağlığından faydalandıklarını dile getiren Güney, "Kuyumuz tahmini olarak 280 metre sondajla ortaya çıkacak, 75 derece sıcak su bekliyoruz. Tahmini olarak 45 gün içerisinde firmamız teslim edecek." ifadesini kullandı. Daha sonra adak kesildi, dua edildi.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi, termal su çıkarılması için sondaj çalışmasına başladı.Törene Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney,...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi, termal su çıkarılması için sondaj çalışmasına başladı.

Törene Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Süleyman Acar, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Güney, törende yaptığı konuşmada, Kızılcahamam için hayatı önemi olan bir sondaj çalışması başlattıklarını belirtti.

Termal suyun ısısından, şifasından ve sağlığından faydalandıklarını dile getiren Güney, "Kuyumuz tahmini olarak 280 metre sondajla ortaya çıkacak, 75 derece sıcak su bekliyoruz. Tahmini olarak 45 gün içerisinde firmamız teslim edecek." ifadesini kullandı.

Daha sonra adak kesildi, dua edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.