pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kızılay'dan Kıyafet Yardımı

20.11.2017 - 15:08, Güncelleme: 20.11.2017 - 15:08
 

Kızılay'dan Kıyafet Yardımı

YOZGAT (AA) - Kızılay Yerköy Şubesi tarafından maddi durumu iyi olmayan ailelere kıyafet yardımı yapıldı.Kızılay Yerköy Şube Başkanı Yaşar Altındaş,...

YOZGAT (AA) - Kızılay Yerköy Şubesi tarafından maddi durumu iyi olmayan ailelere kıyafet yardımı yapıldı.Kızılay Yerköy Şube Başkanı Yaşar Altındaş, yaptığı açıklamada, Kızılay olarak ilçedeki ihtiyaç sahibi olanlara kış mevsimi öncesi kıyafet yardımında bulunduklarını söyledi.Kızılay’ın her zaman mağdur insanların yanında olduğunu, giyecek ve yiyecek sıkıntı çeken ailelere yardımcı olmayı ilke edindiğini ifade eden Altındaş, "Kızılay, sadece afetlerde yardım elini uzatmıyor. Normal zamanlarda da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her türlü yardımı yapıyor. Yerköy ilçemizde maddi durumu iyi olmayan 150 aileye dağıtılmak üzere, çeşitli kışlı kıyafetler geldi ve bunun dağıtımını yapıyoruz." dedi.
YOZGAT (AA) - Kızılay Yerköy Şubesi tarafından maddi durumu iyi olmayan ailelere kıyafet yardımı yapıldı.Kızılay Yerköy Şube Başkanı Yaşar Altındaş,...

YOZGAT (AA) - Kızılay Yerköy Şubesi tarafından maddi durumu iyi olmayan ailelere kıyafet yardımı yapıldı.

Kızılay Yerköy Şube Başkanı Yaşar Altındaş, yaptığı açıklamada, Kızılay olarak ilçedeki ihtiyaç sahibi olanlara kış mevsimi öncesi kıyafet yardımında bulunduklarını söyledi.

Kızılay’ın her zaman mağdur insanların yanında olduğunu, giyecek ve yiyecek sıkıntı çeken ailelere yardımcı olmayı ilke edindiğini ifade eden Altındaş, "Kızılay, sadece afetlerde yardım elini uzatmıyor. Normal zamanlarda da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her türlü yardımı yapıyor. Yerköy ilçemizde maddi durumu iyi olmayan 150 aileye dağıtılmak üzere, çeşitli kışlı kıyafetler geldi ve bunun dağıtımını yapıyoruz." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.