pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kızılay Haftası

01.11.2017 - 15:48, Güncelleme: 01.11.2017 - 15:48
 

Kızılay Haftası

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Çevik ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Çevik ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanı İsa Kuzpınar, Türk Kızılayı İlçe Başkanı İsa Şahin'i ziyaret etti.Kızılay Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde Şahin, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.Türk Kızılayı Derneği İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım'ın katkılarıyla ilçeye modern ve donanımlı bir anaokulu yapıldığını anlatan Şahin, "Bu okulun finansmanı tamamen hayırseverlerdir. Herhangi bir aksilik olmazsa kasım ayı ortalarında okulumuzun açılışı yapılacak." dedi.Şahin, bu yıl 700 öğrenci ve 300 ihtiyaç sahibi aileye giysi yardımında bulunacaklarını dile getirerek, "Çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Ender Faruk Uzunoğlu ve Belediye Başkanımız Fazlı Yüksel'e şükranlarımızı sunarız." şeklinde konuştu.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Çevik ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Çevik ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanı İsa Kuzpınar, Türk Kızılayı İlçe Başkanı İsa Şahin'i ziyaret etti.

Kızılay Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde Şahin, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Türk Kızılayı Derneği İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım'ın katkılarıyla ilçeye modern ve donanımlı bir anaokulu yapıldığını anlatan Şahin, "Bu okulun finansmanı tamamen hayırseverlerdir. Herhangi bir aksilik olmazsa kasım ayı ortalarında okulumuzun açılışı yapılacak." dedi.

Şahin, bu yıl 700 öğrenci ve 300 ihtiyaç sahibi aileye giysi yardımında bulunacaklarını dile getirerek, "Çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Ender Faruk Uzunoğlu ve Belediye Başkanımız Fazlı Yüksel'e şükranlarımızı sunarız." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.