pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kızılay Haftası

01.11.2017 - 13:43, Güncelleme: 01.11.2017 - 13:43
 

Kızılay Haftası

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Kızılay Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Yüksel, mesajında, halktan aldığı güç ve destekle,...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Kızılay Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Yüksel, mesajında, halktan aldığı güç ve destekle, gerek yurt içinde gerek yurt dışında meydana gelen felaketlerde insanların yardımına koşan Kızılay'ın, Türkiye'nin büyüklüğüne yakışır hizmetler gerçekleştirdiğini ifade etti.Bu faaliyetlerin yürütülmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Yüksel, "Vatandaşlarımızı yardımlarıyla Kızılay derneğimize desteklerini devam ettirmeye davet ediyorum. Hayırseverlerin yardımları, Kızılay Derneğimizin yaptığı tespitlerle ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi, kurban bağışlarından elde edilen kavurma etleri ve giysi desteği olarak aktarmaktadır. Kızılay'ın bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da üstlendiği misyonu başarıyla sürdüreceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.Yüksel, Kızılay Haftası'nı kutlayarak, doğal afetleri olmayan, sağlıklı, huzurlu ve barış dolu günler diledi.
SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Kızılay Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Yüksel, mesajında, halktan aldığı güç ve destekle,...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Kızılay Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yüksel, mesajında, halktan aldığı güç ve destekle, gerek yurt içinde gerek yurt dışında meydana gelen felaketlerde insanların yardımına koşan Kızılay'ın, Türkiye'nin büyüklüğüne yakışır hizmetler gerçekleştirdiğini ifade etti.

Bu faaliyetlerin yürütülmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Yüksel, "Vatandaşlarımızı yardımlarıyla Kızılay derneğimize desteklerini devam ettirmeye davet ediyorum. Hayırseverlerin yardımları, Kızılay Derneğimizin yaptığı tespitlerle ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi, kurban bağışlarından elde edilen kavurma etleri ve giysi desteği olarak aktarmaktadır. Kızılay'ın bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da üstlendiği misyonu başarıyla sürdüreceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Yüksel, Kızılay Haftası'nı kutlayarak, doğal afetleri olmayan, sağlıklı, huzurlu ve barış dolu günler diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.