pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kış Rallisine Sıcak Hava Engeli

16.02.2018 - 13:33, Güncelleme: 16.02.2018 - 13:33
 

Kış Rallisine Sıcak Hava Engeli

- Bolu'da yapılması planlanan kış rallisi, yeterli kar olmaması nedeniyle ertelendi

BOLU (AA) - Bolu'da yapılması planlanan kış rallisinin, yeterli kar olmaması nedeniyle ertelenmesine karar verildi.Bolu Belediyesinden yapılan açıklamada, Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesinin desteği, Bolu Doğa Sporları ve Off-Road Kulübünün (BOLOFF) katkılarıyla Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından organize edilen ve 24-25 Şubat tarihlerinde yapılması planlanan kar rallisinin, gerekli hava koşullarının oluşmaması üzerine, alınan ortak kararla ertelendiği bildirildi. Gölcük, Seben Gölü çevresi ve Kızık Yaylası'nda belirlenen 70 kilometrelik 3 etapta koşulacak Türkiye'nin ilk kar rallisinin yapılacağı tarihinin daha sonra açıklanacağı belirtilerek, geleneksel hale getirilmesi planlanan rallinin, Bolu'nun tanıtımına ve ekonomisine de katkı sağlayacağı kaydedildi.
- Bolu'da yapılması planlanan kış rallisi, yeterli kar olmaması nedeniyle ertelendi


BOLU (AA) - Bolu'da yapılması planlanan kış rallisinin, yeterli kar olmaması nedeniyle ertelenmesine karar verildi.

Bolu Belediyesinden yapılan açıklamada, Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesinin desteği, Bolu Doğa Sporları ve Off-Road Kulübünün (BOLOFF) katkılarıyla Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından organize edilen ve 24-25 Şubat tarihlerinde yapılması planlanan kar rallisinin, gerekli hava koşullarının oluşmaması üzerine, alınan ortak kararla ertelendiği bildirildi.

Gölcük, Seben Gölü çevresi ve Kızık Yaylası'nda belirlenen 70 kilometrelik 3 etapta koşulacak Türkiye'nin ilk kar rallisinin yapılacağı tarihinin daha sonra açıklanacağı belirtilerek, geleneksel hale getirilmesi planlanan rallinin, Bolu'nun tanıtımına ve ekonomisine de katkı sağlayacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.