pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehirli Sporcuların Atletizm Başarısı

13.11.2018 - 15:28, Güncelleme: 13.11.2018 - 15:28
 

Kırşehirli Sporcuların Atletizm Başarısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli atletlerin, Ankara'da düzenlenen "Atatürk'ü Anma" koşusunda birinci oldukları bildirildi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli atletlerin, Ankara'da düzenlenen "Atatürk'ü Anma" koşusunda birinci oldukları bildirildi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Ankara'da düzenlenen Atatürk'ü Anma koşusunda Kırşehir'i temsil eden sporcular Urkuş Işık ve Fatmanur Turhan'ın branşlarında Türkiye birincisi olduğu belirtildi.Ankara Hipodromunda Atatürk'ü Anma koşusuna küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 525 atletin katıldığı aktarılan açıklamada, koşu müsabakalarında Kırşehir'i temsil eden sporculardan yıldız kızlar kategorisinde Fatmanur Turhan, genç kızlar kategorisinde de Urkuş Işık'ın biriciliği elde etmesinin kentte sevinçle karşılandığı bildirildi.Küçük kızlarda ise Kırşehir'den Sevim Demirbaş'ın Türkiye altıncılığını elde ettiği kaydedildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli atletlerin, Ankara'da düzenlenen "Atatürk'ü Anma" koşusunda birinci oldukları bildirildi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli atletlerin, Ankara'da düzenlenen "Atatürk'ü Anma" koşusunda birinci oldukları bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Ankara'da düzenlenen Atatürk'ü Anma koşusunda Kırşehir'i temsil eden sporcular Urkuş Işık ve Fatmanur Turhan'ın branşlarında Türkiye birincisi olduğu belirtildi.

Ankara Hipodromunda Atatürk'ü Anma koşusuna küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 525 atletin katıldığı aktarılan açıklamada, koşu müsabakalarında Kırşehir'i temsil eden sporculardan yıldız kızlar kategorisinde Fatmanur Turhan, genç kızlar kategorisinde de Urkuş Işık'ın biriciliği elde etmesinin kentte sevinçle karşılandığı bildirildi.

Küçük kızlarda ise Kırşehir'den Sevim Demirbaş'ın Türkiye altıncılığını elde ettiği kaydedildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.